2777
2789

سلام به همگی چه مجرد ها چ متاهل ها میشه بگید چجوریه برنامه ریزیتون برای تمیزکاری، به خودتون رسیدن و کلا همه چی 

از تجربه های همدیگه استفاده کنیم 🥲❤️❤️❤️❤️

برنامه ریزی من بستگی به روزم داره ولی اینا همیشه هستن:

درس 

ورزش

حمام

بیرون رفتن 

روتین پوستی 

مثلا روزانه پنج ساعت درس میخونم بعدش یک ساعت ورزش و یک‌ ساعت حمام و روتین پوستی بیرون رفتن هم به عنوان جایزه یا بخاطر پیاده روی میرم 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با اولویت بندی میشه به همه کارا رسید 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من صبح که بلند میشم 

اول صبحانه بعد هم خونه رو مرتب میکنم 

ناهار درست میکنم

البته الان فهمیدم باردارم

باید فشار کارهارو کمتر کنم😂😂😂

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

برنامه ریزی من بستگی به روزم داره ولی اینا همیشه هستن:درس ورزشحمامبیرون رفتن روتین پوستی مثلا روزانه ...

چقدر خوب 

میشه یکم راجب روتین پوستیت  بگی ، ماسک خاصی ینی استفاده میکنی؟

چقدر خوب میشه یکم راجب روتین پوستیت بگی ، ماسک خاصی ینی استفاده میکنی؟

گلم روتین پوستی خاصی ندارم فقط یه مرطوب کننده میزنم و یه پماد مترانیدازول هفتاد و پنج درصد واسه جوش و یه یخ برای جای جوش😂

ولی خدایی پوست و مثل اینه می‌کنه بعضی وقتام ماسک میخرم و استفاده میکنم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

وقتی که بیدار میشم و قبل خواب یا بعد اشپزی صورتمو با شوینده میشورم و مرطوب کننده میزنم.هفته ای یک بار ماسک وارمی.ده روز یه بار ماسک گچی لانبنا برای جوش سرسیاه.قبل خواب دورچشم و سرم زغالی گارنیر و مرطوب کننده به دستام.یه روز درمیون میرم حمام .سعی میکنم قبل حمومم اشپزی و تمیزکاری و انجام بدم که بعد حموم دیگه بو غذا ندم یا عرق نکنم.موقع اشپزی لباسمو عوض میکنم لباسای خوبمو موقع کار خونه نمیپوشم چون ممکنه لکه روغن و غذا یا دامستوس بپاشه بهش و پاک نشه.موقع اشپزی ظرفا هم میشورم و اطرفمو مرتب میکنم که کمتر وقتم صرف این چیزا بشه.چندوقت یه بارم کرم جی به کف پام میزنم پلاستیک میکشم و روش جوراب میذارم چندساعت بمونه 

وقتی که بیدار میشم و قبل خواب یا بعد اشپزی صورتمو با شوینده میشورم و مرطوب کننده میزنم.هفته ای یک با ...

تمیزکاری تو شرایط عادی که مهمون نیاد هفته ای ۲نهایت۳بار گردگیری.جاروبرقی.طی.شستن سرویس.شستن روتختی هم هفتگی.مرتب کردن خونه و ظرفا و گاز هم که روزانه س.