2777
2789
عنوان

وضعیت عادی نداری در سال تحصیلی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 37 پست
به بهانه های مختلف میکنن متاسفانه ما که دانشجو بودیم هنوز زمستون سره کمبود انرژی هی بهانه میکردن تعط ...

دقیقا

بچه های من مدام مجازی بودن پارسال. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم دبیرم، چطور کلا مجازی شد که من خبر ندارم!!! شما کدوم استانی؟ من تهرانم

من یکی از شهرهای نزدیک تهرانم.پارسال بیش از ۴۰ روز مجازی بود بطور پراکنده و گاها پشت سر هم.‌به دلایل مختلف مثل سرما و کمبود انرژی و...

تهران‌رو خبر ندارم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چرا فکر می‌کنید امسال متفاوت خواهد بود!!!!! ؟؟

چون همین الانش به دلیلی چون کمبود برق واب و..اداره ها را تعطیل می کنن.پس سال تحصیلی جدید شروع بشه مدرسه ها را هم هی تعطیل می کنن وانلاین.وچون برق قطع میشه اینترنت هم قطع میشه وضعیف پس عملا درس چطوری می خواهند بچه ها یخونن؟؟؟؟؟

من یکی از شهرهای نزدیک تهرانم.پارسال بیش از ۴۰ روز مجازی بود بطور پراکنده و گاها پشت سر هم.‌به دلایل ...

پس کلا نشد!  8 ماه تحصیلی داریم،... 

اون تعطیلات آلودگی و سرما و.. هر ساله هست. منظور من  وضعیت عادی مدارسه، (پیرو تاپیک هایی که میگفتن کلا مجازیه،چون برق نیست، گاز نیست، آب نیست..) 

چون همین الانش به دلیلی چون کمبود برق واب و..اداره ها را تعطیل می کنن.پس سال تحصیلی جدید شروع بشه مد ...

این برای فصل گرماست که برق زیادی مصرف میشه، نه پاییز و زمستان که کولری کار نمیکنه که برق بیشتری مصرف بشه و آب کمتری هم در زمستان مصرف میشه

مگه مدرسه چقدر برق مصرف میکنه. در طول روز که لامپی روشن نمیشه مگر به ندرت. جز چند تا کامپیوتر

میدونیم حالا شاید ی کوچولو احتمال مجازی بودنش باشه ولی زودتر شروع شه ابدا

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

گفتن روزای هفته رو تعطیل نمیکنیم این تابستونی همش هرروز یجا تعطیل بود😅

سال پیشم هی تعطیل کردن بخاطر الودگی کمبود فلان و سردی هوا!!!

خیلی خوشحال نباشید

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

چون شهر صنعتی شهر ما اب نیست اب قعطه برق کوچه به کوچه قهر میکنن شرکتا هفته ای ۳ روزکار میکنن بازم ب ...

این برای فصل گرماست که برق زیادی مصرف میشه، نه پاییز و زمستان که کولری کار نمیکنه که برق بیشتری مصرف بشه و آب کمتری هم در زمستان مصرف میشه

مگه مدرسه چقدر برق مصرف میکنه. در طول روز که لامپی روشن نمیشه مگر به ندرت. جز چند تا کامپیوتر