2789

؟

خیلییی بهم ریخته ام

هم جسمی همروحی

کلی فشار رومه

باعث شده کوچیک ترین حرفی رو به خودم بگیرم همه از دستم عاصین خودم از دست خودم عاصیم

زندگیم پیچیده تو هم 

نمیدونید

کاربری دست ۳ نفر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره خیلی آروم می‌کنه 

منم تازه شروع کردم، خیلی بهتر شدم نسبت به قبل

هر چقدر هم زندگی و آدماش اذیتت کنن و بهت حس بی‌ارزشی بدن اینکه می‌دونی با خدا درارتباطی خوبه

همین که روزی سه بار یادت میفته تنها و بی‌کس نیستی بهت آرامش میده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

قطعااااا.

اما  حتما از سخنرانی های استاد شجاعی استفاده کن؛ عجیب آرامشبحشه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
نماز بخون بخدا نزدیک میشی بعد از نمازت تو سجده از خدا کمک بخواه آرامش میگیری

یه مدت شروع کردم میخوندم ولی انقد بدبیاری و داستان پشت هم پیش اومد ک گذاشتم کنار

کاربری دست ۳ نفر

نماز بخون بخدا نزدیک میشی بعد از نمازت تو سجده از خدا کمک بخواه آرامش میگیری

این مسئله ک یه چیزایی از خدا میخوای ولی هی بهت نمیده دلسرد نمیکنه ادمو؟

کاربری دست ۳ نفر

کدوم یکی؟چی سرچ کنم؟

تو گوگل سرچ کن کارگاه مبارزه با غم استاد شجاعی؛ سخنرانی هاش میاد.

البته موضوعات زیادی داره مثل مهندسی فکر؛ شکرگزاری و.... . 

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)