2777
2789
دوباره شروع کن هیچوقت دیر نیست واقعا. قرار نیست زندگی همیشه یه سر پایینی راحت باشه بالا و پایین خیلی ...

دوباره شروع کن گفتنش راحته 

کنکور الان خیلی سخت شده شرایطش من توانشو دیگه ندارم ۲۰ تا امتحان نهایی بدم کنکور بدم تهش هم نامعلوم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره شروع کن گفتنش راحته کنکور الان خیلی سخت شده شرایطش من توانشو دیگه ندارم ۲۰ تا امتحان نهایی بد ...

اگه اونی که بهت این حرفو میزنه قبلا جای تو بوده باشه از تجربه میگه. همه ی مسیر پیشرفت از راه کنکور نیست خیلی راه ها رو هنوز امتحان نکردی. یه روزی دوباره مسیر پیشرفت زندگیت از طریقی غیر از کنکور پیدا میکنی. میدونم الان خسته ای حق داری ولی این روزا میگذره و دوباره شروع میکنی❤️

بهترین تصمیم این بود که کلی عشق به آجیم بدم،انقد بهش عشق بدم که با دوتا لفظ قربونت برم خر نشه زندگیشو نابود کنه،و اینکه دیگه هیچوقت خودکشی نکنم

بهترین درسی که گرفتمم این بود که به هیچکس نباید وابسته باشم،حتی مامانم یه روز ولم میکنه میره،

چی بگم💕شما از غیرکنکور پیشرفت کردید؟

بله این همه آدم موفق دور برتون یا از رسانه ها که می‌بینید خیلی هاشون از راهی غیر از کنکور بالا اومدن. نمیگم تلاش کنین ولی اگه نشد شکست بزرگی نبینید فرصت ها زیاده. اولین قدم اینه استعدادتونو پیداکنید اینکه به چه علاقه دارین و...بعد در مسیرش پیش برین

بله این همه آدم موفق دور برتون یا از رسانه ها که می‌بینید خیلی هاشون از راهی غیر از کنکور بالا اومدن ...

دور و برم که زیاد موفق نداریم اونایی هم که موفق هستن با درس بوده 

نمیدونم والا هیچی به ذهنم نمیرسه به چیزی علاقه ندارم فقط به پزشکی داشتم که اونم اینجوری شد