2777
2789
عنوان

پولدارِ بدبخت🙃🙃🙂🙂

212 بازدید | 17 پست

آرزوی دارم با خانوادم یه شب بریم تو پارک محلمون نون و پنیر بخوریم!

ولی چون بایا از پارک خوشش نمیاد نمیریم:)

آرزوی یه تفریح یه مسافرت:)

بایام فقط فکر کاره:) 

کار کار و کار...

به هیچ چیز دیگه فکر نمیکنه:) هیچییییییا

همیشه خنثی هست هیچ شوخی هیچ حرفی

دلم پوسید تو حسرت سینما و شهر بازی و کافه و رستوران با خانواده

همش با دوستام میرم:))

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی پول بدبخت و چی میگی:)

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

ببین من بگویم همینطور بودم ولی تو نمی‌خوام که حسرت داشته باشی اصلا فکر نکن بهشون و با خودت و دوستات خوش باش تا جایی که میتونی از زندگیت لذت ببر شاید الان برات سخت باشه ولی تا چند سال دیگه که باز نشسته بشن و بمونم تو خونه اینقدر بهت ور میرم که نگو 

راستش بقیه علاوه بر مشکل تو، همون پول و رفیق هم ندارن🫠😂

البته که سخته می‌فهمم 

اینکه همش در حسرت توجه و محبت پدر و مادرت باشی آدمو ضعیف می‌کنه، کاش به خودشون بیان و در برابر بچه‌هاشون مسئولیت پذیرتر باشن

یه وقتا دوست دارم بدونم یعنی خودشون خسته نمیشن از دوری و نادیده گرفتن بقیه؟

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خانواده مثل خانواده من انقدر خنثی و پوکره؟:)انگار بابام افسردگی شدید داره

بابام کلا درگیر کار خودشونن ولی خب خیلی دوسش دارم

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

درد من بدتره:)

میدونم درد هر کس برای خودش اندازه ی دنیا است و خیلی عذاب اوره …

ولی منی که کلی برا پول اشکم در اومد امروز نمیتونم همدرد خوبی باشم🫠💔

انشالله همیشه لبت خندون و دلت شاد باشه به هرچی میخوای برسی❤️🫂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید