2777
2789

اولا تابحال نشده یبار بگ بیا بریم بیرون 

اما همیشه زنگ پیامش داشت 

بعد ز زدم بش گفتم فلانی من تو مسیرم میخوام ناهار برم فلانجا میای گف میخوام برم باشگاه اما باشه قبلش میام رفتم نیم ساعت منتظر با گرسنگی اما سفارش ندادم بعد ز زدم گف دارم میام بعد دوباره نیم ساعت دیگ ز زدم کف تازه از در خونه زدم بیرون 

گفتم من دیگ دارم میزم عزیزم انشاللع یوقت دیگ 

بعد دوروز بعد گفتم فردا تایم ناهار بریم سلف دانشگاه گفت حتما عزیزم تایم ناهار رفتم ز زدم ج نداد بعد نیم ساعت ز زد ک وسایل دوستم دستمه اینا بدم میام

و ناپذید شد تا چهل دقیق بعد و من همچنان منتظز ک پیام دادم من رفتم بعد ده دقیقه ز زد ج ندادم کلی حرص خورده بودم سرکارم گذاشت 

بعد اومد ویس داد عصرش 

ک تازه بیدار شدم بخدامن امروز اومده بودم سلف اما یسری از بچها دیدم گرفتنم ب صحبت کلا یادم رفته بود باهات قرار دارم 😑😑😑😑اینو‌ک شنیدم بدجور از چشم افتاد ک‌چ راحت منو نادیده گرفت در حالی ک من تو سلف گرسنه مننظرش بودم 

بهد دوباره گف حالا امشب قرار برم با چندتا بچها بازار وگرنه میومدم خونتون 

بهرحال از چشمم افتاد و مطمنم دوتا ادم جدید پیدا کرده دیگ من اولوبتش نیستم 

این ادمو شما ب ارتباط باهاش ادامه میدبد در حالی ک دوبار اینجور اسکلتون کرده ؟ یا باور میکنید ک میگ یادم رفت باهات قرار داشتم؟ 🤣🤣محاله ! فقط سودش تو این بوده بایسته با اونا حرف بزنه 

چند روز پیشم تنها رفتم رستوران نزدیک دانشگاه دیذمش با ی دختری سلام کرد  احوالپرسی لبخند بهم منم ج دادم  حتی نخندیدم حتی بلند نشدم براش اخرم بدون خدافظی نگاش نکردمو رفتم 

الان بعد این داستانها چندبار زنگ‌پیام زده اما رابطمون هیچوقت مث قبل نشد شما این ادما نصف نیمه تو زندگیتون و تو اینستا واتس اپ نگهمیدارید ؟ من خیلی دوس دارم حذفش کنم اما مادرم نمیزاره میگ دوستات از دست نده 

و واقعا برام سوال چرا نباید با ادما ایجور کات کرد و از همه جا حذف بلاکشون کرد ،؟ ی دلیل بگبد ؟!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.