2777
2789

مثلانمونش همین امروز

من دارم کلاس رانندگی میرم گفتم هر جلسه که مربی یاد داد میام با بابام تو ماشین خودمون تمرین میکنم 

حالا امروز مامانم خودشو انداخت وسط منم میام هرچی بهش گفتم نیا اومد

حالا من أصلا مربی بهم سربالایی رو یاد نداده مامانم گفت برو سربالایی رو یاد بگیر گفتم نه مربی یاد میده به زور گفت نه  برو هی میخواستم روشن کنم ماشین سرازیر میشد به پایین 

بعدش اصلا انگار خوشش میاد تو هر موقعیتی منو تحقیر کنه بگه هیچی نمیشی

گفت تو حتی راننده خوبی هم نمیشی خنگی من از تو بهترم رفت پایین

اصلا نمیدونم مشکلش با من چیه اصرار داره بگه تو هیچی نیستی

بابا خب مربی با راهش بهم یاد میده راحت یاد میگیرم تو با جیغ و داد میگی من خودمو گم میکنم هرچی میدونستمم یادم میره

اصلا دیگه ازش حس خوبی نمیگیرم گفتنش بده ولی اینقدر از بچگی سر درس و مدرسه هم همین کارو باهام کرده ازش بدم میاد 

اصلا یادم نمیره سر امتحان اگه یه غلط داشتم چقدر کتک میخوردم ازش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم 

امیدوارم این چیزا بینتون کمتر شه 

خودتو بهش نزدیک کن احساست رو باهاش در میون بزار

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

منم اصن اخلاقم به مامانم نمیخوره بدم میاد از اخلاقش دست خودمم نیست بیست ساله این خسو بچدرموردش دارم البته مادر من اصلا محبت نمیکنه و زخم زبون میزنه

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

همینا رو بهش بگو ، تا بفهمه که رفتارش ازارت میده

میگم بابا اینقدر مثل باباش خودپسند و مغروره هیچی حالیش نمیشه اصلا انگار از دماغ فیل افتادن فقط اینا همه چی تمومن ما خنگیم گیجیم هیچی نمیفهمیم

خودش چه گه. عه ببخشید چه فرد خاصی شده مثلا؟

هیچی زمین دهن باز کرده فقط مامان من معلم شده

منم چون برای سال دومم پیرا ازاد میارم خنگ دو عالمم هیچی حالیم نمیشه

هیچی زمین دهن باز کرده فقط مامان من معلم شدهمنم چون برای سال دومم پیرا ازاد میارم خنگ دو عالمم هیچی ...

ای بابا

خدا بهت صبر بده 

ببخشید عزیزم پیرا آزاد تراز چقدر میخواد؟ 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜