2777
2789
عنوان

عفونت چشم گربه

53 بازدید | 7 پست

گربم نمیتونه چشماشو باز کنه انگار با چسب چشمشو چسبوندن وقتی هم که یکم چشماشو باز میکنه توی هردوتا چشمش انگار یه آبه شفاف هست شبیه اشکه، بعضی موقع هاهم یه آبِ سبزی انگار عفونته از چشمش میریزه، چشماش همیشه‌ خیسن، توی چشمش هم خیلی قرمزه حدس میزنم چشمش عفونت کرده 

به ننه بابام گفتم راضی نشدن ببریمش دامپزشکی گفتن خرجش زیاد میشه خودمم نمیدونم چیکار کنم که خوب بشه توروخدا اگه راه چاره ای بلدین بگین من بدون گربم دق میکنم

امکانش هست بمیره؟یا کور بشه؟ 

چیکار کنم تو خونه حالش خوب بشه؟

۴_۵ ماهشه خیابونیه خیلی وقته چشماشم اینجوریه تقریبا یک ماهی میشه که اوردیمش خونمون از اون موقع چشمش اینجوری بوده و‌ بدتر شده... ممکنه چشمش خود به خود خوب بشه؟عادیه اصلا؟ البته از نظر جسمی حالش خوبه و سرحال و شاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قطره خوب میشه ان شاء الله برای ماهم همینطور بود قطره زدیم خوب شد

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

قطره کلرامفنیکل بریز و اگه خوب نشد حتما یه جوری ببر دامپزشک اگه ولش کنی و حاد بشه میتونه کورش کنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

سرم شست شو بگیر روزی چند بار با گاز استریل چشماشو پاک کن 

چای بذار دم بگیره غلیظ باشه از صافی رد کن کاملا با چای هم بشور

قطره سیپلکس هم برای عفونت چشمش خوبه 

انا در نهایت دکتر بابد دارو بده چون بچه هم هست یه موقع خدایی نکرده کور نشه

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍