2777
2789

بعد از کلی دعوا که داشتیم یه پیامک براش فرستاده بودم از ناراحتیم گفتم اونم یه پیام قشنگ و شاعرانه که اصن ازش بعید بود برام فرستاد بهمم دروغ گفت دو روز روش فکر کردم بعدش هم بهش گفتم با احساساتم بازی نکنه حالا یهو دیدم تو تاریخچه چت جی پی تی که هوش مصنوعی نوشته برام این متنو، خیلی داغونم توشم نوشته بود حله کارت درسته میدونستم خیلی کلک عه ولی نه تا این حد، دیگه بهش اعتماد ندارم، به نظرتون به روش بیارم یا نه؟ 

میترسم در آینده از نظر خیلی چیزا ازم سو استفاده کنه گرچه میدونم اون دختر ساده و بی آلایش که رویاها در سرش بود و دنیا تو مشتاش رو این مرد تباه کرد ۵ سال از قشنگترین روز های زندگیم تباه شد. خدایا کمک فقط من و بچم غیر تو پناهی نداریم تو هوامونو و داشته باش. دختر باهوشی که زمینه همه چی برام فراهم بود گول این هیولا رو خوردم. خدایا کمک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم چت جی پی تی دست راستمه این کجاس  کلکه کمک گرفته از دلت در بیاره😂

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
هیولا ندیدی ک ب شوهرت میگی هیولا.

شابد تا اون حد ندیدم اما ابنم دست کمی نداره کل داستان زندگیم رو نمیتونم تعریف کنم اجازه نمیده امااصرار می‌کرد خودم نوشتم ۲ روز روش فکر کردم هزار بار بهش گفت راست میگی گفت آره اگر بدونی با چه لحن تحقیر آمیزی نوشته براش یه متن بنویس حالم از خودم بهم خورد

مشکلتون چیه؟خسیسه، خیانت میکنه، بچه ننه است، بیعار و بیکاره، دست بزن داره، با تو یا بچه بدرفتاری میک ...

مشکلات انسان فقط محدود میشه به این چند تا چیز؟

عزیزم منم چت جی پی تی دست راستمه این کجاس کلکه کمک گرفته از دلت در بیاره😂

کلک از همین جاها شروع میشه وقتی با همچین چیزی کلک میزنه مطمئن باش بیشتر از این سرم آورده خبر ندارم

دقیقا منم یه بابای گرگ نداشتم انگار سیب زمینی بودم داد منو رفت

مردای زنستیز و جامعه مردسالار اصلا سلامت روان زن و حق زن براش مهم نیست 

زنو‌ یک‌کالای مصرفی بی ارزش جلوه میدن