2777
2789
عنوان

حالم خیلیی بده

39 بازدید | 2 پست

من پارسال اومدم دانشگاه (چون دیگه از کنکور دادن خسته شده بودم و جو خانواده)دولتی رشته علوم ازمایشگاهی

خیلیی دلم میخواست کنکور بدم ولی قوانین طوری شد که دیگه من یا انصراف بدین (که خیلی ریسکه)بعد کنکور یا اگه میخواین کنکور بدین بعد از فارغ التحصیلی الانم هعی تو اینستا چیزای بد در مورد رشتم میبینم کنکورم با اینکه خیلییی دلم میخواد بدم اجازشو ندارم تا سه سال دیگه که فارغ التحصیل میشم الان خیلیی حالم بده نا امید افسردهه

یه دختر ۲۱ ساله انقدر مایوسس

شبا که میخوابم میگم کاش خونه خراب بشه روم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

منم تو اینستا یکیو دیدم رشته ادبیات بود انصراف داده داره میخونه بکوب اگه واقعا دلت میخواد که از این حالت روحی خلاص بشی باید ریسک بپذیری وگرنه میتونی ادامه بدی همینجوری هنوزم غصه بخوری اونجوری یه بار دیگه تلاش مسکنی وجدانتم راضی میشه دیگه تهش  تو تلاشتو کردی 

خانوم دندون پزشک آینده (405) ☀️✈️🌱 

منم تو اینستا یکیو دیدم رشته ادبیات بود انصراف داده داره میخونه بکوب اگه واقعا دلت میخواد که از این ...

هزینه زیادیم میخواد برای انصراف خانواده راضی نیستن پولشو از کجا بیارم🥲🤦‍♀️

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.