2777
2789

بچه هامن ۱۶ روز پیش رابطه داشتم ک جلوگیری طبیعی بود فردای اون روز ب مدت یک هفته لکه بینی داشتم بعدش لکه بینی قط شد و من موعدم شد و پریودنشدم بی بی میزدم منفی بود ۱۴ روز بعد رابطه ازمایش خون دادم منفی بود  پریودمم عقب افتاده یعنی باردارم؟

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردار نیستی فقط استرس داری تا استرس داری‌نمیشیمنم یبار استرس باردار تو عقد داشتم تا۴۰روز پریود نشدم

اخه هیچ وقت استرس مانع پریودیم نشده بود اما این ماه خیلی استرس و ناراحتی کشیدم  شایدم بخاطر همین باشه

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
همه چی منفی چی دوس داری بشنوی بگیر تا همونو بگیم

پس واسه چی پریودنمیشم حتی درد خیییلی زیاد قبل پریودی رو میکشم بازم‌نمیشم

اخه هیچ وقت استرس مانع پریودیم نشده بود اما این ماه خیلی استرس و ناراحتی کشیدم شایدم بخاطر همین باش ...

چون به فکرشی و الان دقیق بخاطر همین پریودی استرس داری نمیشی

ببین‌من دکتر رفتم میگفتن تو باردار نیستی بی بی چک ازمایش همه منفی باز مینشستم گریه میکردم😂

میرفتم باز دکتر انلاین میگرفتم هر کوفت زهرمار سنتی بود خوردم نشد که نشد

تا اخرین بار ۲تا قرص مدروکسی پروژسترون خوردم 

فقط یه شب ۲تا باهم

چند روز بعد پریود شدم

💍♥️

نه نیستی اگر ازمایشت منفی .. هورمون هات بهم ریخته باید بری دکتر

یعنی ازمایش دقیق نشون میده

چون به فکرشی و الان دقیق بخاطر همین پریودی استرس داری نمیشیببین‌من دکتر رفتم میگفتن تو باردار نیستی ...

اره واقعا منم ازاسترس داغون شدم حالا کاش باردار نباشم  هرچی میخادبشه