2777
2789
عنوان

دعوا به خاطر آتلیه بارداری 😥😥

184 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

من چند وقتی به همسرم گفتم که می‌خوام برم آتلیه برا عکس بارداری مخالف بود اما من چون خیلی دوست داشتم وقت آتلیه گرفتم 

دم در آتلیه سپر ماشین زد به جدول چقدر منو دعوا کرد که چرا او زده به جدول 

تو آتلیه هم اصلا همکاری نکرد 😑

تهدید هم میکرد اگه ببار دیگه بیایی طلاق میدم 😥😥

من اون شب تا خونه گریه کردم 

آخ اشتباه من چی بود من هزاران نفر دیگه میخواستم برم آتلیه...

دوسه روز از این ماجراها می‌گذرد معذرت خواهی هم کرده اما من تا یادم میوفته گریم میگیره 

نمیتونم فراموش کنم 😭 😭 😭 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بازم  حرفتو به کرسی نشوندی عکس اینقدرواجب بود اخه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

مرده شور اونیو ببرن که این کارا رو مد کرد مردم کم دغدغه دارن اینام اضافه شده بهش

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بارداری! خوب خودت تنها عکس بگیر 

خیلی از زنای باردار عکس تکی میگیرن 

مردا از عکس خودشون نمیاد چه اجباریه حالا سر یه عکس دلخوری ایجاد کنی 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

حق داری.. متاسفانه اقایون گاهی یه خرابکاریایی میکنن ادم یادش نمیره . ولی خوب معذرت هم خواسته دیگه الان یکم حساسی هورمونات هم سرجاش نیست احساسی هستی بعدا که منطقی تر شدی اروم اروم ببخشش . اتفاقا کار خوبی کردی چون ادم تو زندگیش نهایتا یه بار یا دوبار حامله میشه لحظات غیر قابل برگشتیه خوبه ادم یادگاری داشته باشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بازم حرفتو به کرسی نشوندی عکس اینقدرواجب بود اخه

ما تا الان باهم ی آتلیه نرفته بودیم 

چرا چون خانواده همسرم اینکار نکرده بودم منم نباید میکردم 😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مقصر شما نبودی گلم عذاب وجدان نداشته باش ،خیلی هم خوب شد عکس گرفتی ،یادگاری قشنگی میشه

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
مرده شور اونیو ببرن که این کارا رو مد کرد مردم کم دغدغه دارن اینام اضافه شده بهش

همین والا 

بعد واسه یه بچه که نیم متره کلی گل سر و تل و کش و کفش و هدبند و فلان و چرت پرت میخرن ، همش هم گردن مادر زن بیچاره 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

حق داری.. متاسفانه اقایون گاهی یه خرابکاریایی میکنن ادم یادش نمیره . ولی خوب معذرت هم خواسته دیگه ال ...

🌹🙏 مرسی منطقی جواب دادید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایی فلسفه عکس بارداری چیه؟واقعا بنظرت اونقد اهمیت داره ک بخاطرش بحث تون بشه؟باهم می‌رفتید ی پارک ی ...

من خودم عکاسم دوربینم دارم اما واقعا لازم داشتم چون تا حالا با هم نرفته بودیم و اعتقاد همسرم به این بود چون خواهر من نرفته توهم نباید بری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم عکاسم دوربینم دارم اما واقعا لازم داشتم چون تا حالا با هم نرفته بودیم و اعتقاد همسرم به این ...

من با این تشریفات و کارایی که بلاگرا مد کردن شدیداً مخالفم ولی طرز فکر همسرتون کلا ایراد داره ینی هرکاری که خواهر شوهرتون انجام نده شما هم نباید انجام بدین یا انجام بده شما مجاز هستین انجام بدین؟

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن