2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همینطوری بودم ولی الان که باردارم خیلی زود اعصابم خورد میشه دوس ندارم حتی کسی بهم بچسبه شوهرم بند ...

وای از هورمونای بارداریه، من کلا چهار روز پریود میشم هورمونام بهم میریزه دلم میخواد بمیرم، حاملگی واقعا هم سخته هم شیرین قدمش مبارک باشه 

یلحظه فک کردم اسمت پوتک‌عه😅😂گفتم پوتک تو نی نی سايت چیکار میکنه🤣

باشه 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

وای از هورمونای بارداریه، من کلا چهار روز پریود میشم هورمونام بهم میریزه دلم میخواد بمیرم، حاملگی وا ...

مرسی عزیزم سلامت باشی😘😘

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه جوریه آخه..وقتی یه نفر رو بغل میکنم کل انرژیش رو حس میکنم..برای همین دلم نمیخواد با هرکسی تماس فی ...

خواهر من از بچگیش همینجوری بود الان بچه هاشم مثل خودشن مخصوصا دخترش تنها کسی که حق داره هر چقدر خواست بچلونتش خالشه که من باشم 😎 با بقیه حتی مامان بابام یا بابای خودش در حد یک بوس کوچولو بعدش فرار میکنه 😂 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭