2777
2789
عنوان

پارتی داشتن خوبه یابد

55 بازدید | 4 پست

مای بیچاره کلی پارتی ایناداریم شوهرم برای هیچی ازش استفاده نمیکنه ریس یه بخش شده توکارخونه هی میگم بهمون ازطرف کارخونه خونه میدن برواسم بنویسم مبگه نوبتم نمیشه خیلیا ازمن مقامشون بالاتره وسایقه بیشترهنوزنوبتشون نشدن بهشون خونه بدن

چقدراین بشربیخیاله فقط یکسره کارمیکنه

10باربهش گفتم فرم پرکن برای خونه پر نمیکنه

الان زنگ زدم میگم پرکردی بگم به آقای فلانی وفلانی که بهمون خونه بدن میگه اونانمیتونن کاری کنن

یه بارماازپارتی استفاده نکردیم

شوهرم حتی ازسهمیه اش هم استفاده نکرده حالااون هیچ

برای خونه که حق کسی روخوردن نداره میگه نگوبهش وفلان 

میگن بزاربزارنت مسئول یه قسمت های مهم ترقبول نمیکنه

خب وقتی بقیه تو نوبتن حقشون ضایع میشه که شما با پارتی بازی بگیری

ولی خیلیام باپارتی بازی گرفتن وحق شوهرمن روضایع کردن

شوهرمندچندسال حقش بودریس بزارنش چون سابقه اش کم بودهی کسای دیگ رومیزاشتن انقدرحقش خوردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خیلیام باپارتی بازی گرفتن وحق شوهرمن روضایع کردنشوهرمندچندسال حقش بودریس بزارنش چون سابقه اش کم ...

همه شاید بخوان دزدی کنن شماهم باید دزدی کنی؟

شما خودت از حق خودت دفاع کن

شوهرت دوستداره اینکارو کنه نمیتونی مجبورش کنی

ولی خیلیام باپارتی بازی گرفتن وحق شوهرمن روضایع کردنشوهرمندچندسال حقش بودریس بزارنش چون سابقه اش کم ...

خب معمولا توی هر شغلی وقتی سابقه بره بالا جایگاهشونم میره بالاتر

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸