2777
2789
عنوان

چند قلویی با ساک دفرمه

230 بازدید | 26 پست

خانوما من باردارم رفتم سونو گفت بچه ها 6 هفتشونه 3 تا ساک دید ک دوتاش بچه بود یکیش رو چیزی ندید این دوتا ساک روهم گف دفورمست...کسی تجربه ای داره؟؟؟توروخدا راهنماییم کنید 

ماشالله عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا بیان برای منم با این دلت دعا کن این ماه حامله بشم 🥹❤️ ایشالله اون یکی ساک حاملگیتم نی نی توش باشه حتما دیرتر تشکیل میشه نگران نباش 

قبل از اقدام چیکار کردی نتیجه گرفتی؟ چندماه اقدام بودی ؟ دارو چیزی مصرف کردی؟ چندسالته ؟ 

ببخشید سوال میپرسم میخوام بدونم دقیق تر من خودم ۹ ماهه اقدامم کلی دارو و آمپول ژدم نتیجه نگرفتم 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دو هفته ی پیش فهمیدم دوقلو باردارم فعلا همون سنو رو رفتم به دکترم نرفتم نشون بدم شنبه میبرم ولی گفت دو جنین دو ساک و ضربان قلب منظم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

تا جایی که من میدونم دو هفته بعد باید تکرار سونو انجام بدی و ترجیحا سونوی واژینال،دفرمه بودن یعنی ساک سالم گرد و یه شکل  منظمی داره ولی ساک دفرمه منظم نیست و شکل عادی نداره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
قبل از اقدام چیکار کردی نتیجه گرفتی؟ چندماه اقدام بودی ؟ دارو چیزی مصرف کردی؟ چندسالته ؟ ببخشید سوال ...

4 ماه بود اقدام میکردم،جز فولیک اسید دارویی مصرف نمیکردم،گرمیجات میخوردیم،ماست و دوغ رو حذف کرده بودیم،دمنوش خرنوب و میخک برای همسرم و خودمم میخک و گل سنجد میخوردم

تا جایی که من میدونم دو هفته بعد باید تکرار سونو انجام بدی و ترجیحا سونوی واژینال،دفرمه بودن یعنی سا ...

تو تاپیک ها خوندم بودن کسایی ک بعدا اصلاح شده فرمشون...خیلی استرس دارم،من یدونه سقط هم پارسال داشتم اصلا توان تکرار اون خاطرات رو ندارم

ماشالله عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا بیان برای منم با این دلت دعا کن این ماه حامله بشم 🥹❤️ ایشال ...

انشالله هرچ زودتر دامنت سبز بشه عزیزم ب حق این روزها،ماله من میگن همشون دفرمست😔نمیدونم چی میشه