2777
2789
عنوان

چجوری این زنا شوهراشون ملک به نامشون میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 30 پست

با ۲۰ سال ساختن با هر چیزی زندگی کردم تو ی روستای کوجیک که اب نداشت و گاز

عروسی و خرید نخواستم

همه چیزمو فروختم تا حلقه با همه چیش ساختم عاشقانه زندگی کردیم

براش همه کس شدم 

خونه خریدیم خودش زد ب نامم عاشقمه و اعتماد داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منو و همسرم اول زندگیمون هر چی طلا و کادو عروسی اینا بود فروختیم فقط حلقه هامون موند دیگه وقتی خونه آماده شد خودمون تصمیم گرفتیم نصف نصف بعدم خودت میگی شوهرت قرض داره باید داشته بآشه که بده 

حالا مگه مهمه زمین به اسم داشتن؟؟؟😐 

دبی هم همچین مالی نیست! 

هیچ جای دنیا ایران نمیشه فقط صاحاب نداره!💔

قرض و بدهکاری و اینا هم یه روزی تموم میشه عزیزم.

مشکلات واسه همه هست.

تو زرنگ باش و خودتو بیمه ی زنان خانه دار کن که وقتی سنت رفت بالا حداقل دوزار پول داشته باشی تو دستت محتاج نشی!🥰

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

بستگی ب ذاتشون داره ..

زنی که اهله زندگی باشه بعد چند وقت و بچه دار شدنشون 

شوهر وضع مالیش خوب باشه حتما بنام میزنه شک نکن

مثه سه تا ازآبجیام که خونه ب نامشونه ..

فقط خودم خونه  ب نامم نیس چون همش قهرو دعواییم

همشم میگم میرم میرم ...البته که اخلاقش تنده

شکلات دبی تاحالا خوردین؟هی میای بگیرم هی میگم ولش اگ خوشمزه نباشه چی الکی کلی پول برا ی کاکائو بدم.گ ...

پولت رو دور نريز

من عاشق شكلاتم ولي شكلات دبي كاملا الكي بولد شده

نميدونمم چرا! 

به نظرمن دلیل اصلیش اعتماد بین طرفین هست البته اکر ملکی باشه

نه به نظرم ربطي نداره، حداقل ١٠٠٪؜ ربط نداره

شوهر من نمونه اش، هي زر ميزد اعتماد اعتماد! تا اعتماد نباشه ال نميكنم بل نميكنم! در حاليكه من مطلقا هرگز حركتي نكرده بودم كه بگم خب حق داره اعتماد نداره! فقط فكر ميكردم اخلاقشه مال دوسته و اينا

تا اينكه دو سال پيش ديدم همون پولي رو كه زورش مياد مثلا بده به من (١٠ سال پيش براي يه دستبند ٥ تومن خواستم آخرم ٣ تومن داد گفت ندارم! منم نخريدم) ديدم يه حساب مشترك باز كرده با پسر حمال خواهرش ٥٠٠ ميليون، سودشم ميره تو حساب اون

خونه هم ميداشتيم قطعا به نام ننش يا يكي ديگه ميخريد

بعضي مردا دوست دارن مالشون رو هر كسي بخوره جز زنشون

البته منم ديگه تحمل نكردم طلاق گرفتم بره همونا هر چي داره بگيرن تفم كف دستش نيندازن حالش جا بياد