2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من باشه برا مهمونی حتی کرم ضد آفتاب رنگی بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 38 پست

منم هستم ما که چیزی نیستیم دوستم با خودش لوازم ارایشی یه کیف میاورد مدرسه فک کن زنگ اخرا ورزش بود دوساعت کامل ارایش میکرد اخرشم یه ماسک و میرفت در میاورد منظورم اینه که تو که ارایش نمیکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای کرم پودر ضد آفتاب میزنم .ضدآفتابم خیلی عالیه ، یه کوچولو سفید میکنه و زیاد تو چشم نمیزنه و کی ...

ضد آفتاب چه مارکی؟

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

پس این همه جوجه رنگی و دلقک چیه میبینیم تو خیابون 🤔

🤐🤷‍♀️

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

😂😂بقیه میبنی کلی آرایش دارن ولی تو یک ضد آفتاب زدی حست چیه من حس خاصی ندارم 🙄🙄ولی احساس میکنم ض ...

من خودم آرایشگرم .و اصلا برام مهم نیست دیگران چه میکنن البته من ابروهامو فیبروز زدم ی رژ لب ملایم دایم هم زدم با ی بن مژه .همیشه هم روتین پوستی دارم پوستم خیلی صافه .همه هم بهم میگن چرا اینقدر دوستت خوبه میگم چون آرایش نداره فقط ضد آفتاب میزنم 

من از برنامه باسلام خریدم. خیلی جاها گشتم اکثرا تولید عربستان یا ترکیه بودن و تحت لیسانس آلمان.ولی ...

عه کدوم فروشگاه؟ اسم فروشگاه میگی گلم؟

اسم فروشگاهش محصولات سبامد هست. میخوای عکس کرم ضد آفتابم رو برات میفرستم. البته اگر تایید بشه، چون ن ...

مرسی بفرس گلم😊

مگه هنوز کسی هست خودشو ببره زیر کرم پودر و ارایش سنگین؟

بله هست

من بیرون بودم ۴ تا زن و دختر اومدن..جدا از اینکه انواع عمل ها رو بصورت مصنوعی کرده بودن..۲ کیلو کردمو رو خط چشمو ریملو....اصن من که دخترم حالم بهم خورد 

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)