2777
2789

من نمیدونم چرا من که حساسم باید این همه درگیر بشم مثلا امروز  نشستم موهام شونه کردم بعد نمیدونم چطور این‌ موها که ریخته بود رو زمین چطوری  چسپیده بود به فاق شلوارم بعد من متوجه نشدم رفتم  توالت از سنگ توالت که بلند شدن دستام بشورم متوجه شدم چسپیده بعد دوباره رفتم همون حالا توالت ایرانی نشستم موها بالا بود ینی بع سنگ برخورد نمیکرد الان میگم نکنه برخورد کرده من ندیدم بعد چون عجله داشتم میخاستم بریم ناهار خونه مامانم  وقت نشد برم عوض کنم بعد من چند بار دست به فاق شلوارم گرفتم دستم خشک بود دست به موهام ،لباسم و چند جای دیگه دست زدم الان چکار کنم برق هم نیست برم حموم

هیچ کار

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترو برو خوب میشی

خیلی درمانش با دارو ساده است من کسی رو میشناسم که حتی بچه هاشم امیدی بهش نداشتن با دارو خوب خوب شد

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

میشه بگید من الان چکار کنم

کاری نمیتونی بکنی وسواس یکجور بیماریه مثل کسی که مثلا پاش شکسته ! فقط هی به خودت بگو که این حساسیتت بیش از حده و واقعی نیست اما حتما باید بری دکتر

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

کاری نمیتونی بکنی وسواس یکجور بیماریه مثل کسی که مثلا پاش شکسته ! فقط هی به خودت بگو که این حساسیتت ...

خب ن من میدونم وسواس دارم شما جای من بودید چکاری انجام می‌دادید