2777
2789
عنوان

لباسشویی رو جرم گیری کردم بیابن

156 بازدید | 18 پست

با اب ۹۵ درجه شست کلی جرم اومد بیرون وقتی پایینشو بازکردم.

یعتی حال کردمااااااا👍😆

الان ظرفشویی هم جرم گیری مبکنم فقط کجاشو باز کنم جرما بریزه بیرون حال کنم؟؟😯😁

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک یه مریض😅به ما هم یاد بده حال کنیم

🤣

اخه جدی وقتی جرم و کثیفی میاد بیرون ادم حال میکنه.لباسشوییم خیلی تمیز شد.میخوام ظرفشویی هم این حسو بده بهم ولی نمیدونم پایینش باز میشه یا نه

یه سوال برای ماشین لباسشویی جرم گیر رو ریختی کجا؟ 😂من تاحالا جرم گیری نکردم چون تازه دوماهه راهش ان ...

ببین پودر جرمگیر رو ریختم داخل مخزنش.یکم هم جوش شیرین و سرکه هم ریختم البته اگر تازه خریدی تو فقط پودر جرمگیر بریز چیزی اضافه نکن.بعد بزار یه دمای بالا.بزار قشنگ جرمگیری بشه.هر ۳ ماه یه بار.بعد پایینشوباز کن و تمیز کن بببن چقدر جرم میریره پایین.

ولی چون تازه خریدی هنوز بزار۳ ماه بشه بعد اینکارو کن.

کنارای مخزنش و اون لاستیک رو دورشو  با دستمال تمیز کن 

والا اونی که اوم نصب کنه گفت این قسمت پایینی هست که انگار پلاستیکیهاون تیکه رو باید جدا کنیمبازم سرچ ...

اهان پس میشه.

مرسی عزیزم.برم ببینم چجوری جدا میشه