2777
2789
عنوان

بیاین فا ل بگیرممم

146 بازدید | 24 پست

فقط تنها خواستم اینکه اگه خودتون یا اقوام کتاب تست انسانی دارید و میخاید بفروشید و واگذار کنید ممنون میشم بهم اطلاع بدید🤍✨

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری؟برای منم فاال احساسی بگیر بی زخمت

قدر زندگی بی ریا و محبت آمیز خود را بدانید. این را مسلم بدانید که زندگی دیگران هر چند زرق و برق ظاهری دارد ولی از شما بهتر نیست. زیرا دل باید خوش باشد. شما از امکانات نسبتاً خوبی برخوردارید که باید ارزش واقعی این امکانات را بدانید. طالع شما به سوی افقی روشن در حرکت است و شاهین تیز پرواز کامیابی، به زودی بر بام خانه شما خواهد نشست

فکر کنم بایکی میری تو رابطه که با هم کات میکنید ولی دوباره برمیگردید بهم 

عزیزم میشه پیوی بگم؟

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

توی رابطه هستم عزیزمچی میشه تعبیرش🥲😂چشم

نمیدونم با این یا فردی که قراره تو اینده باهاش باشی فقط میدونم اگه با یکی کات کردی ولی دوباره بک زدید با اون ازدواج میکینی به احتمال زیاد 

میشه برا منم بگیری

این نیت پسندیده است و شما انسانی مهربان ولی زود رنج هستید. با زخم زبان دیگران را آزار می دهید. سعی کنید گاو نه من شیرده نباشید. بلکه به همه عشق بورزید به ویژه به همسر مهربان و پدرو مادر عزیز، محبت داشته باشید.همیشه بدست آوردن چیزهای گرانبها و پر ارزش با سعی و تلاش بسیار و رنج فراوان میسر می شود. برای آنچه گرانبهاست باید بهای گزاف پرداخت، پس تو نیز اگر می خواهی به آن گوهر گرانبها دست یابی باید بهای سنگینی پرداخت کنی و هرگز ناامید نشوی

این نیت پسندیده است و شما انسانی مهربان ولی زود رنج هستید. با زخم زبان دیگران را آزار می دهید. سعی ک ...

میشه برامنم بگیرییی

نفرین نمیکنم ولی امیدوارم به دردی گرفتاربشی که درمانش حلالیت من باشه!

درسته مرسی عزیزدلم

قربونت بشم ❤️ ✨ 

میشه لطفاً پیوی تونم بیاین

قدر زندگی بی ریا و محبت آمیز خود را بدانید. این را مسلم بدانید که زندگی دیگران هر چند زرق و برق ظاهر ...

میشه برای رابطه احساسی من و  m بگیری💓

حست هم در مورد اینا بگو

عزیز آیا m قصد داره بهم پیام بده و ارتباط بگیره؟تو فکرش چیه و تردید برای چیه؟میخواد حسشو بهم بگه؟