2777
2789

توی خونواده شوهرتون یا تو جمع دوستان چه حسی دارین از اینکه دیگران فک میکنن شما جدی و شوهرتون برعکس خودتونه؟؟؟!!!!یا تا حالا بهتون گفتن؟؟

جفتمونم بگو بخندیم

ولی شوهرم یه پسر عمو داره. خیلی شوخ و شدیدا بیش فعاله و حس بامزگی داره. زنش خیلی آروم و سر به زیر و ساکته😁منو پاگشا کرد بودن شوهره از رو اپن آشپزخونه میپرید😁😁😁

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرتون چیه راجع به اینکه زنه آرومه خوبه یا آقاهه ؟

به نظرم زنه خوبه. شوهرش خیلی مسخرس. حس بدی دارم نسبت بهش. من یه زن غریبه هستم که تازه وارد فامیل اونا شدم‌. تو اولین برخورد کلی باهام شوخی کرد خیلی بدم اومد

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم
به نظرم زنه خوبه. شوهرش خیلی مسخرس. حس بدی دارم نسبت بهش. من یه زن غریبه هستم که تازه وارد فامیل اون ...

حالا نظرا متفاوته من بعضی خانومارو دیدم که خوششون میاد اینطور شوخیا باهاشون بشه،ولی بنظر منم شوخی در جمع یه اندازه داره☺

من کم حرفم ولی شوهرم شوخو پر حرفه، خاهرشوهرم که مثه دیوانه هاست میگه و واسه خودش کر و کر میخنده،الب ...

از اینکه تو کم حرفی بدشون نمیاد یا نمیزارن به حساب اینکه بداخلاقی؟

از اینکه تو کم حرفی بدشون نمیاد یا نمیزارن به حساب اینکه بداخلاقی؟

کم حرف میزنم ولی باهاشون میخندم،بد اخلاقی که نمیکنم.

البته وقتی دارن شوخی میکنن سعی میکنم مثل خودشون باشم.

البته مادرشوهرم این اخلاقمو دوست داره،

همیشه میگه خیلی خوبه اینجور ادما معمولا زرنگن،چون بیشتر فکر میکنن و کمتر حرف میزنن،خخخ

به خاهرشوهرمم همیشه وقتی داره خل بازی درمیاره،یواش به من میگه ولش کن دیوانس😐😂😂😂

🙏میشه برای حل مشکلم یه صلوات بفرستین🙏