2777
2789

شما خواهرشوهر

مادرشوهر و جاریتونو بلاک میکنید

استوری هاید میکنید

پیج فیک‌میزنید

مادرشوهر و جاری و خواهرشوهر من واسه اینکه بگن ما خیلی خفنیم بدون هاید و بلاک خودشون استوری سین نمیزنن و پست لایک نمیکنن

درحالی که فالو دارن

یکیشون استوری رو میبینه اسکرین میگیره برای باقی میفرسته

که مثلا پررو نشم

اولا نمیفهمیدما

بعد دیدیم واسه خاله ی شوهرم دارن این مدلی میکنن فهمیدم تمام مدت که هیچی از استوری ها و پست هام رو نگاه نمیکردن این کارو باهام کردن

خب چراااااا🤣🤣🤣🤣 فازتون چیه🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بدبخت و حمال اون مسئول اشتراک گذاریه😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

هرکی چیزی توی وجودخودشه فکرمیکنه بقیه هم همونن

ولشون کن 😂اهمیت نده

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

وااااای😐😂 اوایل ازدواجمون شوهرم همش میگفت برو خواهرامو فالو کن  کاشف به عمل اومد که آبجیاش اینو بهش گفتن که مثلا اونا اول ریکوعست ندن و ارزششون حفظ بشه😐😂منم کلا فالو نکردم و هنوز که هنوزه همو فالو نداریم😂😂😂

منم نه شمارشونو دارم نه تو اینستا همو دنبال می‌کنیم پس یک لول بالاترم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

به عنوان یه خواهرشوهر که استوری میبینم ولی لایک و کامنت نمیزارم، باور کن هیچ فازی ندارم والا فقط خوشم نمیاد ولی اینکه خودمم اهل استوری گذاشتن نیستم بی تاثیر نیست

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
به عنوان یه خواهرشوهر که استوری میبینم ولی لایک و کامنت نمیزارم، باور کن هیچ فازی ندارم والا فقط خوش ...

بابا یکی حال نداره مثلا میگه این هرروز استوری میزاره

قلب و کامنت چی بدم

ولی برا اینا‌کلا داستان یه چیز دیگه اس

آخه بدبختا عین آدم ببینید مدال طلا که به من نمیدن🤣

شما کار خودتو بکن اهمیت نده بهشون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وااااای😐😂 اوایل ازدواجمون شوهرم همش میگفت برو خواهرامو فالو کن کاشف به عمل اومد که آبجیاش اینو به ...

وای مادرشوهر من تو اینستا حتی همکارای دخترشم فالو داره

حتی همسایه هاش

ولی مادر منو فالو نمیکنه 

نشسته مامان من ریکوئست بده

مامان منم میگه بهتر یه فضول کمتره