2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم انقد دودلم برم یادبگیرم یا نه پانزده میلیون فقط هزینه ی نازک دوزی هست چرخ وسایل یه عالمه میشه

منم دارم میرم

آره خرجش زیاده ولی به نظرم ارزششو داره

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
چه خوب منم به فکرشم تو هزینه چقدر صرفه جویی میشه

خیلی زیاااد 

ی کوتاه کردن شلوار چند روز پیش ۸۰ تومن می‌گفت  این ۸۰ تومن برا یه کوتاه کردن ساده می‌ره جیب خودت 

ی آلوی شیرینم😍🎀 تلاش میکنم یکی از بهترین آلو های دنیا بمونم🥰😍❣️

چن سالته برا درآمد یاد گرفتی یا فقط برا خودت بدوزی

من برای درآمد دارم میرم

الان خیلی پشیمونم که چرا زودتر نرفتم

اگه علاقه داری حتما برو و حتما ادامه بده یه هنر خیلی خوب و پر درامدیه

عزیزم به سن و سال چیکار داری، هنر و مهارت داشتن چه ربطی به سن داره

گلم تو آموزشگاه ما یه دختر خانم هست که مدرسه میره و هنوز دانش آموزه و الان چند ساله که در کنار درسش داره خیاطی هم یاد میگیره و یک خیاط ماهر شده و با این سن کمش کلی لباسای خوشگل میدوزه

من از شما خیلی بزرگترم و الان اینقدر پشیمونم که چرا زودتر نرفتم سراغ خیاطی و عمرم به بطالت گذشت، خواهرانه بهت میگم اگه برای کاری که میخوای شروع کنی اینقدر وسواس به خرج بدی مطمئن باش از زندگی عقب میمونی و یهو میبینی چند سال گذشته و هنوز هیچ حرفه و درآمدی نداری، حتما برو دنبالش بهت قول میدم موفق میشی

پس از همین الان بسم الله بگو و با عزم جزم ادامه بده و انشاالله چند سال آینده میبینی یه خیاط موفق شدی و برای خودت کلی درامد داری و این تاپیکو یادت میفته و لبخند میاد رو لبت

عزیزم به سن و سال چیکار داری، هنر و مهارت داشتن چه ربطی به سن دارهگلم تو آموزشگاه ما یه دختر خانم هس ...

آخه برا درآمد شنیدم درآمد نداره حرفه پر درآمدی نیس بخاطر همین این تاپیک زدم