2777
2789
عنوان

دختر کوچولوم نخبه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 12526 بازدید | 334 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر که هوشش به خانواده پدریش کشیده

😂

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
خب اون با بقیه بچه ها واقعا متفاوته میخوام آینده خیلی درخشان براش بسازم

ی دفتر بردار دروغاتو اونجا برا خودت بنویس

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟💞]       "جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!

اجی مجی لا ترجی کردی یا بیبیدی بابیدی بو؟

که یهو بچه ۵ ۶ ساله برات در اومد با وجود مجردیت؟

اگر عقاید مردسالارانه و زن ستیزی و غیره دارید در اولین فرصت یه آتیش روشن کنید و خودتون رو بندازید توش.

دوستانی ک ما بدبختا تاپیک راست میزنیم میاید عر عر میکنید میگید فیکه و دروغه اینجور وقتا و تو این تاپیکا کدوم گوری هستید گلای قشنگم؟!😒

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

عزیزم بارها تاپیک ها و کامنت های عجیب و متناقض از شما دیدماینجوری اذیت میشی توروخدا یه تراپیستی چیزی ...

نمیتونه اینو بتراپش

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

دوستانی ک ما بدبختا تاپیک راست میزنیم میاید عر عر میکنید میگید فیکه و دروغه اینجور وقتا و تو این تاپ ...

پروفایلت😂

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

نمیتونه اینو بتراپش

🤣🤣🤣🤣

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀