2777
2789
عنوان

كمك لكه بيني دارم باردارم

171 بازدید | 12 پست

سلام هفته ٦باراداريم صبح نزديكي داشتم بعد ترشح زرد ديدم شب هم قهوه اَي رفتم دكتر به حساب سياف پروژسترون داد يك بار گفت از مقعد يه بار گفت واژن اما أصلا شبيه سياف نيست شبيه قرص كار كنم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف واژن شبیه قرصه 

یه وقت نخوریییییی هاااا

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

دکتر گفت هم واژه میشه هم میشه مقعد داروخانه گفت ببر نشونش بده ولی نبود رفته بود دکتر مرد نشون دادم نفهمید چیه

حالا موندم نقدی بزازم یا نه

خیلی میترسم

همش دعا می‌کنم با خاطر نزدیکی باشه و به خیر بگذره😔😔😔😔

دکتر گفت هم واژه میشه هم میشه مقعد داروخانه گفت ببر نشونش بده ولی نبود رفته بود دکتر مرد نشون دادم ن ...

ان شالله ک همین طوره

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈