2777
2789

۲۰میلیون پول دارم سکه بخرم تا اخر سال ضرر میکنم یا سود؟اصلا بخرم؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ببین تو رو هر چی بخوای سرمایه گذاری کنی مثل طلا طولانی مدت سود دهه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

ببین تو رو هر چی بخوای سرمایه گذاری کنی مثل طلا طولانی مدت سود دهه

اخه این پول مال کسی هس ک تااخر سال دست منه میگم سکه بخرم شاید تااخر سال سود خوبی کردم

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه این پول مال کسی هس ک تااخر سال دست منه میگم سکه بخرم شاید تااخر سال سود خوبی کردم

اها بخر پس راستی با ۲۰ تومن چه سکه ای میدن؟

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

اها بخر پس راستی با ۲۰ تومن چه سکه ای میدن؟

خودم نظرم رب سکه هس