2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تراز نهایی رو دارن کم میدن!همه مشاورا امید داشتن چون نهایی سهمش ۶۰ درصده سقف رو ببرن بالا که نه ...

سنجش هرگز سود رو نمیده به آموزش پرورش ولی خب تا جایی که من دیدم حدود ۲۰۰ واحد بهتر دادن امسال

سنجش هرگز سود رو نمیده به آموزش پرورش ولی خب تا جایی که من دیدم حدود ۲۰۰ واحد بهتر دادن امسال

قرار نبود ۲۰۰ تا بده

ما فک میکردیم ۶۰۰ تا بیشتر میشه.

نشد متاسفانه.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

پارسال با این درصدایی که پسر من تو کنکور زده بود تراز رو ۹۲۰۰ زده بودن،امسال ۸۸۰۰

کجا تراز رو بهتر داده؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
آره ولی همباز جای شکر داره ۲۰۰ واحد کمتر میدادن چه میکردیم؟

من از بیشتر بچه ها شنیدم تخمین رتبه یارا نزدیک ترین رو میده.

فقط از بازه منطقیش ۱۰۰ تا باید کم کرد.

ولی ۲۰۰ تا به طور کل حق بچه های ۴۰۴ نبود.

خصوصا اینکه اینا ۶۰ درصد نهایی بودن!

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

من از بیشتر بچه ها شنیدم تخمین رتبه یارا نزدیک ترین رو میده.فقط از بازه منطقیش ۱۰۰ تا باید کم کرد.ول ...

باید هزار بار شکر کنن که مثل ۱۴۰۳ نبودن احساس میکنم نزدیک بدبینانه یارا بود اونطور باشه به من ۱۰۴۰۰ بده میرم از خوشی خودمو ناپدید میکنم