2777
2789

دیروز ی پیشنهادی بهم شد ک باهاش میتونستم به هرچیزی ک میخوام برسم هرچی ک فکرشو کنید همه ب ارزوهام براورده میشد 

ولی باید بین شرافتم و پول یکیو انتخاب میکردم 

من شرافتو انتخاب کردم(: 

پشیمونم نیستم 

از امتحان خدا سر بلند بیرون اومدم❤خواستین تعریف میکنم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمت گرم

میشه تعریف کنی چی شده بود

لایکم کن

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

من چند روزه بود ک میرفتم سرکار صاحب کارم مرد بود و متاهل دیروز منو به زور نگه داشت ک باهام حرف بزنه حرومی 

بهم کلی پیشنهاد داد ک خرم کنه و به خواستش برسه!!! 

حتی بهم گفت این جارو میدم دستت مدیریت کنی ماشین میندازم زیر پات 

حروم لقمه بهم تعرض کرد (: معجزست ک الان سالمم و بهم تجاوز نکرده 

منم امروز با مادرم رفتم همه ی وسایلمو برداشتک اومدم خونه درسته بیکار شدم و همه ی ارزوهام خاک شد 

ولییی خوشحالم ک شرف دارم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

خوشحال شدم❤

فداتشم 💋💋💋

آفرین دمت گرم

مرررسی 

سلام عزیزم بهت افتخار میکنم اگه میشه تعریف کن راستی ما یه ختم قرآنم داریم دوست داشتین شرکت کنید.

سلام آبجی قشنگا بیاید لطفا یه یادی کنم از کسایی که عاشقانه دوسمون داشتن

آزاده ها، شهدای دفاع مقدس، شهدای امنیت، شهدای مدافع حرم و هر کسی که واسه دینمون واسه وطنمون جونو مالو زنو بچه ش رو گذاشته 

مخصوصا جانبازان شیمیایی یا جانبازان اعصاب

شهدای آتش نشان، شهدای مبارزه با کرونا که توی بیمارستانا چقدر سختیو به جون خریدن و هرکی هنوز با آسیبو سختی اون دوران داره زندگی میکنه 🥺❤️

ختم قرآنمون به نیت حاجت روایی که هست و

ان شاءالله که حاجت روا بشیم همگی 💚

اما 

اما

در کل هدف مهم تر اینه که یادمون نره که چقدر دوستمون داشتن، چقدر ناموس پرست بودن که نذارن دست دشمن به ما خانوما برسه، چیزی که الان خیلی کمیاب شده

حتی اگه نتونستید یه صلوات یا فاتحه براشون بخونید

ختم قرآنمونم جز ۱، ۲ ، ۲۸ و ۳۰ رو فعلا برداشتن بقیه ش هرکدوم که بگید میشه خوند💚🌷

اجرتون با حضرت زهرا(س) که مادر همه ما و شهدا هست

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆