2777
2789

بچه ها نمیدونم تاپیکم رو ۲ ماهه پیش دیده بودید یا نه

منو پارنترم تصادف کردیم. ماجراش خیلی طولانیه. خلاصه میگم

رابطمون خیلی خوب بود. خیلی دوسش دارم

یروز که رفته بودیم طبیعت، بهش گفتم بزار گوشیت بمونه اهنگ بخونه برو خوراکی هارو از ماشین بیار. بعد گوشیشو با خودش برد. منم شک کردم گفتم وا چرا دوییدی رفتی. یهو قاطی کرد گف حریم خصوصی حالیت نیس. گفتم من اصلا رمزه گوشیتو نخواستم گفتم همون قفل شدشو بزار بمونه اهنگش خوبه. گف پاشو بریم. خلاصه بحث اینا کردیم من خیلی دلم شکسته شد. بچه ها چیکار کنم دوسش دارم نمیخواستم از دستش بدم. با بحث هایی که کردیم حالم خیلی بد شد. اونم با سرعت ۱۰۰ ۱۲۰ تا رانندگی میکرد تو جاده پیچ. من حالت تهوع گرفته بودم سرم گیج میرف گریه میکردم. هی گفتم نگهدار دارم بالا میارم اما نیشخند زد گف اره اشک تمساح بریز. اصلا نمیدونید چقد حالم بد بود. مغزم یلحظه قفل کرد. کاش دستام قلم میشد. اومدم فرمونو بگیرم ک ترغیبش کنم بزنه پارک. اما فرمون زیاد چرخید می‌خواستیم بریم دره، که اون سریع گرفت اونور و رفتیم اون یکی لاین جاده. ب دوتا ماشین برخورد کردیم. کسی خسارت جانی نداد اما خسارت مالی زیاد براش شد. بهش خیلی گفتم طلاهامو میفروشم تا جایی که داشته باشم میدم اما گفت فقط برو از زندگیم. من چندبار ازش معذرت خواهی کردم گفتم بخدا از عمد نبود جبران میکنم اما گف دیگه اعتمادم از بین رفته

۲ ماه گذشت

حالا هفته پیش خیییییییییییلی دلم براش تنگ شد بهش پیام دادم گفتم ببینیم همو. گف باشه. من فقط خاستم ببینمش همین اما انقد خوب رفتار کرد انگار که کات نکردیم. راجب موضوع تصادف صحبت نکردیم

بعد اینکه رفتیم خونه از اون روز بهم دیگه پیام میده. رابطمون مث روزای اول داره پیش میره. انگار ن انگار که چیزی شده

شما نظرتون چیه ؟؟

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

سوالم اینه اگه واقعا دوستت داشت چرا توی این دوماه پیگیرت نشد 

میگی رفتی خونه ، نکنه فقط برای مسایل خاصی باهات هست داره ادامه میده. اگه منظورت اینه رفتی باهاش خونه البته. 

نمی‌دونم ولی از ایشون این سیگنال رو نگرفتم که دوستت داره. ببخش رک گفتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من حس ترس برم داشت؟؟؟؟

دختر نکن نکنه ازت انتقام بگیره خدایی نکرده اسیدی تجاوزی تورو خدا ولش کن چیزی که زیاده پسره مگه چی داره

بخدا منکه اصلا حس خوبی بهش ندارم

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

اگ میتونی بیخیالش شو،چون کسیک بخاطر یه گوشی این همه مسأله درس می‌کنه وبعدم بیخیالش میشه ارزش نداره

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

سوالم اینه اگه واقعا دوستت داشت چرا توی این دوماه پیگیرت نشد میگی رفتی خونه ، نکنه فقط برای مسایل خا ...

ن منظورم اینه هفته پیش ک قرار گذاشتیم بعد اینکه ازم جدا شدیم و اومدم خونمون بهم پیام داد ک رسیدی؟ کلا عادی پیام میده دیگ

سوالم اینه اگه واقعا دوستت داشت چرا توی این دوماه پیگیرت نشد میگی رفتی خونه ، نکنه فقط برای مسایل خا ...

یس 

همینطوره 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 
ن منظورم اینه هفته پیش ک قرار گذاشتیم بعد اینکه ازم جدا شدیم و اومدم خونمون بهم پیام داد ک رسیدی؟ کل ...

خو بعد میشه پیامای عاشقانه

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 
چرا من حس ترس برم داشت؟؟؟؟دختر نکن نکنه ازت انتقام بگیره خدایی نکرده اسیدی تجاوزی تورو خدا ولش کن چی ...

وای توروخدا ینی ممکنه؟

اگ میتونی بیخیالش شو،چون کسیک بخاطر یه گوشی این همه مسأله درس می‌کنه وبعدم بیخیالش میشه ارزش نداره

نمیتونممم😭😭

من یادمه نمیدونم والا خب ببین واقعا هدفش برگشتن بهم هست یا چی

یبار اومدم بگم چرا برگشتی. عصبی شد گف بسه دیگه. همون اخلاقای گذشته رو تکرار نکن. نمیخام راجب گذشته حرف بزنیم 

وای توروخدا ینی ممکنه؟

یچیزایی اتفاق افتاده ک این توش گمه اینکه میگی خسارتش خیلی زیاد شده و الانم خیلی بیخیاله خیلی عجیبه

خیلی ساده نباش کاش دیگ سراغش نمیرفتی ادمیزاده دیگه خدایی نکرده بعدا پشیمونی ب بار نیاد 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤