2777
2789

من اولین بارمه میرم مشهد 

بچه چهار و پنج ساله دارم 

بذاره با ماشین بریم مشهد از تهران..

وسایل چی باید با خودم ببرم 

چیا نیازه؟

سخت نبود؟

تجربه تون چیه 

خواهرانه کمکم کنید ❤️ براتون دعا میکنم مشهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا با ماشین شخصی راحتترین 

التماس دعای مخصوص عزیزم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ما پارسال تو شهریور رفتیم ، عالی بود عالی 

پسر من ۷ ساله بود البته ، بین راه یه شب شاهرود بمونین 

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوش میگذره 

خدا پشت و پناهتون باشه الهی آمین 

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 

جا برای مندن از قبل رزرو کتید.

شهریکر شلوغه.

لباس اضافی و اتو بردارید.

زیر انداز در سفر

ملافه برای اقامت.چون هر حا هم که برید تخت و اینا شون روبه شهصه ملافه شخصی میندازم.

دفترچه بیمه و ندارک شخصی خودتوک و بچه ها.

خیلی مته به خشخاص نزارید بزارید بچه ها کیف کنن

نه هتل رزرو کردیم 

قرار بود با قطار بریم دیر اقدام کردیم نشد...

اونور خیالم راحته جا هست 

من نمی‌دونم بچه هام اذیت نشن

خودم 

من توی ماشین اصلا نمیتونم بخوابم 

نمی‌دونم چند ساعت تو راهیم 

ولی بین سفر هر چند ساعت وایسیم خوبه؟؟

باید پیک نیک و زیرانداز و ظرف و ظروف بردارم؟

تو ماشین وسیله برای سرگرم کردن بچه‌ها،نون و ابجوش، غذا و تنقلات برای مسیر، دستمال کاغذی و وسایل بهداشتی، بالش کوچولو

اگه براتون مقدوره ساعات اخر سفرتون رو جوری تنظیم کنید که بخوره به شب و ساعات خستگی و کلافگی بچه‌ها بخوره به ساعت خوابشون

ما رو هم دعا کن

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️