2777
2789

واسه تقویت روحیه و اعصاب تون چیکار میکنید . مستاجر بودن ناامیدتون نکرده؟چجوری میگدرونید

سخته من ۱۰ ساله مستاجر هستیم و توی خرج روزمره موندیم هیچوقت تو کارت شوهرم بیشتر از ۱۰تومن نمیاد بخدا خسته شدم.  خودم خیاطی میکنم ولی مشتری نیس

خداروشکر 

منم تقریبا ۹ ساله مستاجرم خسته شدم

فقط دلم به معجزه خدا خوشه 

خودش نظری کنه 

چون هیچ کاری از دستم برنمیاد فقط دعا میکنم معجزه اتفاق بیفته❤️

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج💚

ان شاءالله همه مستاجر ها به زودی زود صاحب خونه دلخواهشون بشن.همچنین ما

خدایا منتظر معجزه ام ❤️

خیلی سخت روحیه ام داغون شده

ناامید نباش حتما یه فرجی برای ما هم میشه

اینهمه آدم قبلا مستاجر بودن و الان همشون صاحب خونه شدن

ناامید نباش حتما یه فرجی برای ما هم میشهاینهمه آدم قبلا مستاجر بودن و الان همشون صاحب خونه شدن

هرچیزی وقت خودش خوبه بنظرم منم این دوران وقتشه خونه از خودم باشه پیر شدم بچدرد میخوره

خداروشکر 
هرچیزی وقت خودش خوبه بنظرم منم این دوران وقتشه خونه از خودم باشه پیر شدم بچدرد میخوره

آخ گفتی دقیقا 

منم الان فکر میکنم دیگه وقتشه یه کم نفس راحت بکشیم و استرس جابه جایی و املاکی رفتن و اجاره های سنگین رو نداشته باشیم حداقل یه کم به خودمون برسیم 

من ۱۵ ساله مستاجرم

هیچ امیدی به خونه دار شدن ندارم 

قرار هم‌ نیست از طرف خانواده ها ارثی چیزی بهمون برسه چون هیچی ندارن بخوان به بچه هاشون بدن😄

باز خداروشکر میکنم خرجشون رو دوش بچه ها نیست وگرنه باید خرج اونارم ما میدادیم😄