2777
2789

کسی بوده در زمان اقدام خارش واژن و عفونت داشته باشه و بارداریش مثبت بشه اصلا عفونت واژن در بارداری تاثیر میزاره

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عفونت رحم در دوران بارداری درمان نشه خطر پارگی کیسه آب/ زایمان زودرس/و چسبندگی جفت خیلی بالاست.

چسبندگی جفت چیه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

عفونت خوب نیس و باید درمان بشه.باعث زایمان زودرس میشه. ولی اکثرا تو بارداری عفونت میگیرن ک پماد قرص میخورن خوب میشن

اکثر اونایک عفونت دارن بچشون دختر میشه.چون عفونت واژن اسپرمy رو میکشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عفونت خوب نیس و باید درمان بشه.باعث زایمان زودرس میشه. ولی اکثرا تو بارداری عفونت میگیرن ک پماد قرص ...

خدا دختر بده فقط سالم باشه فقط بده 🥲

بعد زایمان و خروج جنین در مرحله یک چهارم باید جفت خارج بشه که خارج نمیشه.گاهی هم یک یا چند کوتیلدون ...

در سزارین هم باقی میمونه