2777
2789
عنوان

فرهنگیان قبول نشدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 39 پست
خدایا به هر کنکوری که تلاش کرد ولی نشد، صبرِ قشنگ و مسیر بهتر بدهخدایا به همه پشت‌کنکوری‌ها اعتماد‌ب ...

مرسی ممنونم 🩷

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
حالم خیلی بده خیلی دوست ندارم رشته دیگه برم

خیلی خوب میفهممت 

من اصلا مجاز به انتخاب رشته نشدم ! یعنی قشنگ این دوماه شده بودم مرده متحرک ! ولی خب آدم باید به ی جایی برسه و موفق بشه 

پس جا نزدم تا الان  

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زودی آجی. من ۸ سال استخدامی شرکت کردم تا دبیری قبول شدم.سال آخر خیلی ناامید بودم ولی در اوج ناامی ...

الهی قربونت برم انشاالله همیشه موفق باشی

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
گریه دارم منم همینطور

اینقدر سرم درد می‌کنه دارم میمیرم

خوشحالم برات که میتونی من انگار ده تا ماشین از روم رد شده

من تقصیرخودم بود قبول نشدم. اونجور که باید تلاش نکردم. ناامید شدم خیلییی. اما میخوام دوباره شروع کنم. شاید درکتارش دانشگاه ازاد هم رفتم.   فقط دیگه نمیتونم به خانواده بگم دوباره میخام برا کنکور بخونم

این همه رشته از فرهنگیان بهتر فرهنگیان که آخر راه نیست

مثلا چی 

به عشق بچه ها دوست داشتم برم فرهنگیان 

من تقصیرخودم بود قبول نشدم. اونجور که باید تلاش نکردم. ناامید شدم خیلییی. اما میخوام دوباره شروع کنم ...

خیلی سخته حرف شنیدین

دختر عموی من با ۸ هزار فرهنگیان قبول نشد 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

خیلی خوب میفهممت من اصلا مجاز به انتخاب رشته نشدم ! یعنی قشنگ این دوماه شده بودم مرده متحرک ! ولی خب ...

😭😭😭😭

انشاالله به هر چی میخوای برسی

😭😭😭😭انشاالله به هر چی میخوای برسی

همچنین عزیز دلم🥲🫂

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

خدا نکنه خواهر جون. کم نیاریااااا. حسابی درس بخون که امسال قبول شی و خبر قبولی تو نی نی سایت اعلام ک ...

خیلی سخته دوباره بلند شم برام دعا کن لطفا