2777
2789

میخایم بیایم شمال البته امسال میرم روستاهاش ویلا اجاره میکنم پیشنهااد بدید کجا برم بچه کلاس اول دارم خیلی گرمه الان؟

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

خنک بود ، الان گرمه اما کمتر از اوایل مرداد 

کدوم استان میرین؟ من مازندرانم 

بله برقم می‌ره ، اینجا روزی دو ساعت 

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خنک بود ، الان گرمه اما کمتر از اوایل مرداد کدوم استان میرین؟ من مازندرانم بله برقم می‌ره ، اینجا رو ...

ولا تصمیم نگرفتیم پارسال رامسر  و انزلی بودیم شما کجا رو پسشنهاد میکنید

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
ولا تصمیم نگرفتیم پارسال رامسر و انزلی بودیم شما کجا رو پسشنهاد میکنید

ییلاق فبلیند ، ساری ، چالوس 

ییلاق لیماکده ، رشت 

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

انقد دلم میخاد بیام شهر نقی😂مامحموداباد بودیم لب دریا برق میرفت دو ساعتبع خدا رسیدیم از گرما

آره شرجی بودن و گرم بودنش رو مخه 

نقی اینا شیرگاه بودن اگه اشتباه نکنم 😂

روزي ٢بار قطع ميشه

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱