normahijoon مدیر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 245 عنوان این موهای داغونمو چیکار کنم 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 130 پست بچه ها چیکار کنم موهام صاف بشه (پروتئین تراپی و بوتاکس و کراتینو شنیدم خوب نیس)چه ماسک مویی استفاده کنم که لختتتت بشه موهامم مثه اخلاقمه نه صافه نه فر موجیه😭😅 1404/05/27 | 14:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
normahijoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 245 این عکس لباس صورتیم دو سال قبل تو همون قسمت خونه ی خواهرم گرفته بودم که موهام کوتاه تره
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8466 من باورم شد ک برای خودتهخیلی هم قشنگه عزیزم🫂 ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
normahijoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 245 من باورم شد ک برای خودتهخیلی هم قشنگه عزیزم🫂 چشات قشنگه عشقم ولی قلبم گرفت گفتیم همه جا هست 💔😐آخه من چند بار تو آگهی های دیوار فرستادم واسه قیمت بدن برای پروتئین تراپی فک کنم از همونجا سرچشمه میگیره
normahijoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 245 اونایی که یوتیوب دارن بیان من ندارم بلدنبستم اسم نینی سایت رو بذار کنارموعات یا اینه تو رو خدا بیا بگو کجا دیدی عکسو 💔
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8466 تو رو خدا بیا بگو کجا دیدی عکسو 💔 شات گداشته خودت عکستو تو لنز گوگل بزن ، برات میاد بالا بعد بازش کن ببین کی عکس موهاتو برداشته ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
normahijoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 245 شات گداشته خودت عکستو تو لنز گوگل بزن ، برات میاد بالا بعد بازش کن ببین کی عکس موهاتو برداشته مرسی عزیزم که گفتی چه نامردن .
sholum عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 12615 موهای شما خیلیییی مرتبه مال منو ببین چی میگی😕😕😭😭😭 مامان دوتا گل پسر
normahijoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 245 موهای شما خیلیییی مرتبه مال منو ببین چی میگی😕😕😭😭😭 از شما فررره مشکیههه😍😍😍براقه از من یجوریه هنوز همینم میگفتن از نت برداشتی 💔😐😂
normahijoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 245 بچه ها ترسوندینمممم😂😂😂اونایی که تو گوگل بود با من فرق داشت اونیم که من بودم که چنل یوتیوب خودم بود 😂😶سکته ناقص زدم .باسلامم که احتمالا مشابه من بوده مو جینگیلیی زیاده تو این دوران چون ماسک مو گرونه ولی دلم شکست که هیچکدومتون حرفمو باور نکردین 🥲💔
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8009 چشات خوشگله .میگن بهم ریختس همیشه آرزویه مویه نرم و صاف موند رو دلم خیلی هم دلبرموج دار بلند 🧿 مادران گرامی این کانال کمک می کنه فرزندی باعتماد به نفس و عالی پرورش بدین. https://t.me/+3EC0IGOPVUllYmJk
normahijoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 245 خیلی هم دلبرموج دار بلند 🧿 قشنگه منیییی مرسی فداتشم
normahijoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 245 معذرت میخام اگه دلتون شکستم ،موهاتم بسیار زیباست❤️ عزیزدلمی فدا سرت 🫂❤️
normahijoon مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 245 با کاربری دیگه هم بیاد باز جمعش میکنم از سایت. کاریت نباشه 🥲🥲