2777
2789

من هم اشتباه کردم تو تاپیک قبل اینجوری بیان کردم 

از مدلی نه مرد ها جواب دادن و حتی خانم ها میشه متوجه یجور جو غالبی شد که انگار انگار داره که مرد خیانت کنه و این رو نرمال میدونه حتی تا حدی و میتونه توجیه کنتش 

اگر نمیتونیم قباحت اینکارو نشون بدیم حداقل بیاین کاری کنیم مردا هم از احتمال خیانت زنا همینقدر بترسن... یکم مراقب باشن که اگر دست از پا دراز کنن ممکنه طرفشون بپره بجای اینکه همش ما خانما مراقب باشیم

بیاین بی تفاوت باشیم مثل خودشون 

و کاری کنیم اونا بترسن از احتمال از دست دادن ، بی توجهی ، حتی خیانت و حتی گول خوردن ما توسط هم جنساشون.... اینجوری خیلی بیشتر قدرمون رو میدونن و ما هم آرامش بیشتری داریم

تینا tt

کدوم زنی تو این عصر به شوهرش حق میده که خیانت کنه؟

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا شوهر من بیشتر ترس از دست دادن منو داره تا من

من واقعا برام عجیبه رفتار یه سری خانومها

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

کی تا حالا زن کمک حال زن بوده که این بار دومش باشه اونم اینجایی که لشکر بی جیره مواجب زن ستیز زن خاک بر سر کن و زن ته چاه انداز ریخته

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

هیچ کس به هیچ کس مجوز خیانت نمیده

نه مرد نه زن

ولی این حرفتم خیلی اشتباهه ها،داری به خودمون یه جور توهین میکنی

اونا اگه قراره بترسن،باید از ناراحت شدنمون بترسن که فکر کنن همین ناراحتیمون باعث از چشم افتادنشون میشه،و ما میپریم

نه اینکه بترسن که آره ماهم ممکنه خیانت کنیم😐

این دیگه چه سمی بود گفتی اصلا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کدوم زنی تو این عصر به شوهرش حق میده که خیانت کنه؟

غسر مستقیم این دید رو ایجاد میکنه کل جامعه 

تو همین سایت بار ها من دیدم میگن زن باید به خودش برسه تا مورد پسند شوهر باشه و ... همین حرفا ینی تایید میخوای بگیری و اگر مورو تایید نباشی پس.... 

تینا tt

هیچ کس به هیچ کس مجوز خیانت نمیدهنه مرد نه زنولی این حرفتم خیلی اشتباهه ها،داری به خودمون یه جور توه ...

نمیگم ما خیانت کنیم میگم باید همونقدر که خانما از خیانت مرد ترس و دغدغه دارن مردا هم داشته باشن 

یه سری تفکرات باید کامل ریشه کن شه

تو همین سایت بار ها من دیدم میگن زن باید به خودش برسه تا مورد پسند شوهر باشه و ... همین حرفا ینی تایید میخوای بگیری و اگر مورو تایید نباشی پس.... 

تینا tt