2777
2789

چرا آخه نگو اینجوری

زندگی همه سخته ولی قوی باش ادامه بده عزیزم

این نیز بگذرد...

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آخه نگو اینجوریزندگی همه سخته ولی قوی باش ادامه بده عزیزماین نیز بگذرد...

کی میگذره؟

از وقتی به دنیا اومدم تو این جهنمم

چطور میگذره؟

جسمم خسته روحم خسته نمی تونم

کی تموم میشه؟

بابا ۲۱ سالم شده

از وقتی به دنیا اومدم تو جهنمم

جوون شدم هنوز تو این جهنمم،افسردگی و هزار تا مشکل روحی دارم

دارم زمر میکشم😭😭😭😭هنوز باید صبر کنم که بگذره؟؟من حتی نمی دونم تفریح ینی چی؟زندگی ینی چی؟من دزگه نمیخوام

مثلا چطور میخواد درست بشه؟یهو چشام ببندم و بعد باز کنم وببینم همه ۲۱ سال بدبختی که کشیدم یه خواب بود؟😭

منم خیلی سختی کشیدم. همیشه آرزو داشتم سرطان بگیرم تا بمیرم .اما متاسفانه این بیماری رو خدا به اونای ...

من هیچوقت رنگ آرامشو خوشبختیو نمی بینم

چون تا الآن حتی یه بار هم تجربش نکردم😭😭خداااااا نمی خوام زندگیو

کی میگذره؟از وقتی به دنیا اومدم تو این جهنممچطور میگذره؟جسمم خسته روحم خسته نمی تونمکی تموم میشه؟باب ...

می‌دونم عزیزم واقعا مملکتمون هم داغونه چه برسه زندگیامون

سخته اما باید با تلاش و صبر گذر کرد...

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

منم خیلی سختی کشیدم. همیشه آرزو داشتم سرطان بگیرم تا بمیرم .اما متاسفانه این بیماری رو خدا به اونای ...

خدا نکنه بلایی سرت بیاد، اونم دورازجون سرطان... ما که نمردیم فقط داغون تر شدیم و بس...

جورجینا جان شما دیگه چرا؟ با اون انگشترتراستی ناخناتو پیش کی کاشتی؟

از من ناراحت نباشی بی ادبی کردم

حالم بده،مشکلات روحی دارم خدا برات نیاره عزیزم

همیشه به شادی خوشحالی باشی

اصلا دوست ندارم کسیو ناراحت کنم🥹درسته زندگیم بی رحمه

ولی دلم بی رحم نیس

ناراحت نشو از من،با حرف من تو کوچیک نمیشی❤️

خدا نکنه بلایی سرت بیاد، اونم دورازجون سرطان... ما که نمردیم فقط داغون تر شدیم و بس...

آخه خیلی سختی کشیدم. من شاگرد درسخون بودم رشته اتاق عمل قبول شدم. اما به خاطر خونواده افراطیم ترم آخر یه بیماری روحی گرفتم نتونستم طرحم رو برم بعدش ازدواج کردم و به شوهر سمی و دست به زن .‌بازم به خاطر این خونواده سنی طلاق نگرفتم و دارم زندگی میکنم. زندگی که همش آرزو دارم بمیرم. از یه طرف زخم زبون همه از به طرف از نظر روحی داغونم که اینجور آینده ام تباه شد. من بیشترین شکایتم از خونواده ام هست. کاش تو یه خونواده دیگه به دنیا می اومدم

آخه خیلی سختی کشیدم. من شاگرد درسخون بودم رشته اتاق عمل قبول شدم. اما به خاطر خونواده افراطیم ترم آخ ...

می‌دونم شرایط سخته ولی نباید با ناشکری قدر سلامتی خودتو ندونی،هرچی بیشتر به یاد گذشته باشی بیشتر زجر می‌کشی رهاش کن و سعی کن لحظه حال رو قشنگ تر بسازی و مستقل باشی