2777
2789
عنوان

اونایی که تازه سر کار میرن بیاین

141 بازدید | 32 پست

بچها چرا از سرکار رفتن بدم میاد خسته شدم، حالا امش یه ماهم نشده رفتما ولی خب خسته شدم

اولین بارمم هست سرکار میرم

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😄❤️اولش سخته چون بدنت عادت به کار کردن نداره اما یکم که بگذره عادت میکنی و خونه موندن اذیتت میکنه. کار کردن خیلی خوبه، اینک تلاش میکنی دستت تو جیب خودت باشه و مستقل باشی،به نکات مثبتش فکر کن. موفق باشی

خواهر من هم اول سال رفت یکی دو ماه اول همین طور بود ولی الان صاحب کارش عزادار شده دو روزه تعطیله میگ ...

چرا؟ کارش چیه؟ دوست داره کارشو؟

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

من از ۹۷ یا ۹۸ بود دقیق تو ذهنم نیست تا الان رفتم سرکار تا الان 

روزی نیست که نگم غلط کردم تا الانم با همکارام بحث همین بود که اینهمه استرس و اعصاب خوردی و حرف شنیدن از بالا دستیا ارزششو نداره 

ولی بازم فردا پامیشیم میپوشیم میریم سرکار

به خاطر همین یکم حقوقی که میگیریم 🙄

شاید چون کارت و دوست نداری ، اگر به پولش احتیاج داری بمون عادت می کنی

من کارمو خیلی دوست دارم خودمو کشتم تا استخدام شدم ولی هر روز خودمو فحش میدم که چرا رفتم 

ولی بازم به همین یکم حقوقشم احتیاج دارم نمیشه نرم😁

عزیزم😄❤️اولش سخته چون بدنت عادت به کار کردن نداره اما یکم که بگذره عادت میکنی و خونه موندن اذیتت می ...

آخه در مقایسه با تایمی که میرم حقوق خوبی نمیدن واس همون یجورایی ناراضیم

شاید چون کارت و دوست نداری ، اگر به پولش احتیاج داری بمون عادت می کنی

کارمو دوست دارم ولی حقوقم کمه حس میکنم