2777
2789
عنوان

کمکککک کنید

49 بازدید | 5 پست

توروخدا بخونین یه پیشنهادی بکنینن صبرم داره تموم میشه

من یه خاله و دختر خاله دارم دو روزه اومدن خونمون مثلا بهمون سر بزنن خیلیم ازشون دل خوشی ندارم... دختر خالم خیلی بی تربیت ١٢ سال سن داره هیکلش دو برابره منه و خیلیییم زشتتت یه چیزی بهش میگی ادای گریه درمیاره بعدش الکی میاد هلت میده یا سیلی میزنه میشینی از پشت سر میزنه تو سرت بعدم یه چیزی بهش میگی خالم بهم میگه روانی میگه هر کسی بگیرتت فردا میارتت خونه خاک تە سر شوهرت معدم مادرمن حرفشو تایید میکنه برادرم که لاشی و هیزه همش میگه کاش شوهر کنه بعدشم فحشم میده... باهاشون حرف نمیزنم بهم میگن ولش کن روانیه اون دختریهه حرومشم دست از سرم برنمیداره ولی در کل مشکل خانوادگی زیاد دارم کلا که خونواده پشتم نیستم خدا رحم کنه گیر یه ادم نامرد بیفتمم اینا باهام چیکار کننن

شبایی تو زندگیم بود میگفتم دیگه طلوع خورشید رو نمیبینم اماصبح شد...💔

تا دیروز حرفای منو تایید میکردن برادرم فحش میدادن حاللااا همشون ریختن رو سرم بهم میگن روانییی با این اخلاقو رفتار خودشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه همه الکی جبهه بگیرن کاری نکردی؟؟ آخه همش داری عیب های اینو و اونو میگی

من تنها کاری که کردم دختر خالمو تنبیه کردم بعدشم کلا برادرم یه ادم حیزه اصلا تو روشم نگاه نمیکنم چونن خیلی هیزه قبلا اینجوری نبود لااقل پشتمو میگرفت در مقابلشون الانم میبینم چون از صمیمیتم سواستفاده کرد یه مدتی دستمالیم میکرد واسه همین اونم فحشم میده

من تنها کاری که کردم دختر خالمو تنبیه کردم بعدشم کلا برادرم یه ادم حیزه اصلا تو روشم نگاه نمیکنم چون ...

خدا مرگم چه برادر نابخردی ، خدا مزد کاراشو پس بده

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود