2777
2789
عنوان

دخترا و خانمااا ی لحظه میایید

290 بازدید | 25 پست

صورتم افضاااح شده جوشای بزرگ و جوشای ریز چرکی منافذ باز آکنه کدر و تیره شده 

کلا هر مشکل پوستی ک هست انگار جم شده تو صورت من 

راه حلی دارین ؟ 

خدا خیرتون بده

روبالشتیتو هفته ای دوبار بشور چون باکتریایی که توش جمع میشن از توالت بیشتره و درنتیجه کثیف تره

همین باعث میشه جوش بزنی و پوستت خراب شه

از طرفی با موهای باز هیچوقت نخواب

اگر بستن مو توو خواب اذیتت میکنه ، شل یه کلیپس بزن که فقط از توو صورتت جمع شه

روزی سه بار وضو بگیر توی تایمای مختلف یه دکتر پوستی میگفت خیلی برای پوست خوبه

پوست خراب ناشی از کبد خرابه. یه رژیم غذایی پاکسازی بگیر تا خون و کبدت پاکسازی بشه. جوش صورت خانم ها با رحم و تخمدان در ارتباطه یعنی اگر بهم ریختگی هورمونی و عفونت واژن و تنبلی تخمدان داشته باشی تو صورتت خودش رو نشون میده. با کرم و این چیزا حل نمیشه حل هم بشه موقته و برمیگرده. نیاز به درست کردن تغذیه و پاکسازی بدن و تنظیم کردن کل سیستمت داره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روبالشتیتو هفته ای دوبار بشور چون باکتریایی که توش جمع میشن از توالت بیشتره و درنتیجه کثیف ترههمین ب ...

رو بالشتیو چشم 

نماز میخونم وضو میگیرم 😌😂

ولی نمیدونم چرا انقد صورتم خراب شده

هیچ کدوم با فوم و ژل و ..

خب خوبه

چون اگر صورتت چرب یا مختلط باشه وقتی با اب خالی بشوری یه حالت روغنی پیدا میکنه اون حالت بیشتر مستعد جوش و اکنه میشه.

بنظرم پاکسازی و فیشیال صورت رو هم امتحان کن

و یه چیز دیگم اینکه اب زیاد بخور .. خیلی زیاد

جوری که ادرارت کاملا سفید باشه و زردی ای توش نبینی

من خودم پوستم خوبه همه فکر میکنن کار خاصی انجام میدم درحالی که هیچ روتین پوستی ای ندارم فقط اب زیاد میخورم

اب خیلی تاثیر داره.

اگر میخوای پوستت روشن تر بشه، زیتون هم خیلی خوبه

چ رژیمی ؟

ببین من خودم دقیق نمی دونم چون متخصص طب سنتی نیستم اما بر حسب تجربه اطرافیانم دیدم. مثلا اگر پوست صورتت لک بزرگ قهوه ای داره مشکل از کبده. جوش لپ و گونه مشکل از رحم و تخمدانه. برو زیر نظر متخصص طب سنتی یه مشاوره بگیر. چون دکتر پوست که بری نهایتا مولتی ویتامین و قرص و کرم ضد جوش و ضد لک میده که مشکل رو از پایه حل نمی کنه. 

میتونی مواد غذایی عمومی که پاک کننده خون و کبد رو تو رژیم غذاییت جابدی. مثلا کاهو سکنجبین. دمنوش عناب با اویشن.

تو نت سرچ کن پاک کننده خون و کبد،عمومی هاش رو که تخصصی نیست رو استفاده کن.میوه های که برای کبد و پوست خوبه یا برطرف کننده التهابه. اگر تصخصصی تر خواستی برو طب سنتی

ادرارمسفید بشه ک هر لحظه میرم دستشویی😔😂

خب دیگه پوست خوب میخوای چاره ای نیست😂

و اینکه شاید توی سن بلوغی که صورتت جوش داره

شایدم هورمونات بهم ریخته

اگر خیلی برات مهمه بنظرم یه ازمایش هورمونی هم بده 

خیلی وقتا اگر توی سن بلوغ نباشی این جوشا بخاطر هورمونای بهم ریخته یا استرس بالاست