2777
2789

🎲🎲 این جهان برای انسانهای با شرافت نیستش !!!! 🎲🎲

▪︎▪︎▪︎▪︎ دقیقا مثال اون ضرب المثل ایراانی که میگفت که (( ● هرچیی سنگ هست مال پایی که لنگگ هستش ● )) میبینین هرچیی دوزوکلک و دودوزه بازی و سواستفادهگری و بازیچه و ملعبه شدن و شورش و اغتشااش و تشویش و وحشت و پاانیک و فتنه و قشقررق و زدوخورد و مشتت و لگگد و کتکک و چکک خوردن و مصیبتت و مشقتت و مخمصه و پاپوش و فلاکتت و و نکبتت و شوربختیی و بختت برگشتگیی و بدبختی و مضیقه و اللااخوونی و واللااخوونی و ورشکستگی و دلشکستگی و شکست عشقی و ککلاااهه •••بردااری و چااپییدن و قااپییدن و ططللااقق و خیاانتت و معیشتت افتضاح و کسالت و رنجوری و بیماری جدی و خطرناک و شککنجه و زجرککشیی و بی سرپررستیی و یتیمیی و شوهر و همسر و نامزد و خواستگار و پدر و مادر و خواهر و برادر و تیروطایفه و بستگان و همشهری و هم روستایی و همسایه کثیفف و عتیقه و تحففه و بیشعور و سیلل و زلزلهه و اتیشسوزی و کویید نوزده و کرونا و تصادف رانندگی با ماشین و موتورسیکلت وووووو •••••• کاالکشنی و کلکسیوونی و گلچینی از اتفاقات و وقایع و حوادث و دنگگ و فنگگ پیشبینی نشده که نمیشه ازشون جلوگیری و پیشگیری و پرهیز و امتناع کرد و نمیشه مدیریت و نظارت و کنترل و رسیدگی شون کرد برای افراد ادمیزااد و پپررییزاادها و ففررششتتهه ها فررش تا عررش ککرور ککرور و توده توده و فووج فووج میریزه و ممییچچککه و میباره و فرود میاد و با کساایی نشست و برخااست میکنن و برر میخورن و همنشین میشن ببخشید با پیززوری و زپررتیی و درپیتیی و پپللشتت ها و شیاد و شارلاتان و کلاش و قلاش و عیاش و ارازل اوباش و قالتااقق که مثل ببخشید پوزش میطلبمم خخررر ازشون مثل کنیز و کلفت و نوکر و خدم و حشمم و نووچهه و خدنگگ و پیشخدمت و نظافتچی و سراایدار و آبدارچی سواریهاشون رو که کشیدن و پنچرری و پوکیدگی شون رو که گرفتن و خررشون از روی پلل گذشت با للودر و بوللدوزر و تریللی همون فرد رو ااسففاالتت میکنن و ففللننگگ رو میزنن به چااکک و گاازش میگیرن و پییتیککوو پییتیککوو میرن و ادمیزااد واقعاا خشککش میزنه و تااککسیدررمیی میشه از اینطور زاللوو و شیطااانهای بالمااسککه و با استیبیلیتی و کروککی بهم تثبیت شده که این دنیااا برای ففررششتتهه های پپررییززااد زااییده و تشکیل نشده ااسستت !!!! ▪︎▪︎▪︎▪︎

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••