میخوام طولانی صحبت کنم ببخشید.همسنیم ۱۵ سالمونه.الان داره بندا خدا میاد مشهد زنگ زد خبرم داد.حالا بنطرتون دعوتش کنم یا اول برم باهاش حرم اقا امام رضا؟اخه وقتی که بره شیراز دیگه رفتو امدی وجود نداره.حالا نمیدونم اول دعوتش کنم یا برم باهاش بیرون.تاحالاهم همو ندیدیم.خانواده هامون از لحاظ اعتقادی به هم شباهت دارن.اون درس میخونه و یه هنری چیزیم بلده فک کنم.من تازه میخوام هردو رو خود اموز شروع کنم.من مامانم طلاق گرفته اون نه.اینا به کنار خونمون کوچیکه مبل هم نداریم.البته این برام زیاد مطرح نیست.چون من تاحالا نرفتم خونه ی اونا که.و اینکه اگه بلاکش کنم یا جوابشو ندم خودمم حس بدی میگیرم و نمیخوام دل اونم بشکنه.یبار اینکارو تو دوران ابتدایی کردم چوبشو خوردم.خودم باور کنید مشکلی با رفت و امدش به خونمون یا قرار ملاقات ندارم اتفاقا خوشم میاد دایره دوستام زیاد بشه.فقط مشکل بابامه که نمیزاره تنها جایی برم.بعد میترسم بهش بگم میخوام دوستمو دعوت کنم بگه نه نمیخاد و قشقرق بشه.بیرون هم که نمیزاره.میخوام سعیمو بکنم واسه حرم رضایتشو بگیرم.چه کارا میتونم بکنم این هفت روز؟و اینکه زن بابامم الان رفته قهر خونه داداشش.نیست.خودمم اشپزی و کارای خونه رو میکنم با خواهرم.فک میکنم اینا یکم دلشو به رحم بیاره ولی نه زیاد.میخوام اول ماجرای اشنایی خودمو دوستمو براش تعریف کنم و کاملا صادقانه بهش بگم من میخوام برم با دوستم حرم فقط یه قراره ملاقاته چون ادم نمیتونه ندیده و نشناخته دعوت کنه.به گفته بهضی از دوستان سایت.میخوام بهش بگم من تا اخر و عاقبت که بچه نمیمونم بالاخره یروز باید بفهمم جامعه چطوریه؟بگم منم دوست دارم باهام عین ادمای بزرگ رفتار بشه.البته که فکر نکنم اینام تاثیری داشته باشه.و اگه نشد بنطرتون همون یروز دعوتش کنم خونمون بد نیس؟
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین.