2777
2789
منم هر بار میرم حموم با شونه میفتم به جون موهام شونه میکنم وقتی هم میام بیرون خیس خیس شونه میکنمموها ...

همون لحظه‌ چیزی نمیشه که

با بالا رفتن سن ریشه موها شل میشه ، ریزش شدید میگیری

خیلیا حتی همه‌ی موهاشونو از دست میدن

نتیجه این کارا رو مثلا پنج شیش سال دیگه میبینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما تجربه داشتین ؟یا از کسی شنیدین

از متخصص داروساز پوست و مو شنیدم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

باورم نمیشه کسی چنین کاری بکنه اصلا باور نمیکنم قبل حمام موهای خشک شونه میشن که گیر و گوره‌ها باز با ...

ادم بعضی وقتا چیزیو ندونسته انجام میده منم تازه فهمیدم ریزش موم مال شونه زدن حموم‌بوده 

موی فرو اگه در حالت خشک شونه کنی وز میشه شبیه لونه کفتر میشه

الهی بگرددم🥲

من موهام صافه تجربه نداشتم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من مجبورم موهامو خیس خیس شونه کنم بعد جموم. وگرنه گره میافته توش و باز کزدن با حضرت عزراییله🤕🤕😵‍💫😵‍💫و عینهو یال شیررررر پف میکنه 🤕🤕😵‍💫😵‍💫😣

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

چرا بد؟خیلی قشنگه من عاشقشونم

زشت نیست اتفاقا قشنگه
ولی وزه هیچ جوره درست نمیشه شونه هم بکنی بدتر

اصلا موهامو زیاد شونه نمیکنم

پفم میکنه اگه پف نکنه خیلی قشنگتره

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی