2777
2789

یکی از شیرین ترین لحظات وقتیه ک واسه بچه ها میری خرید 

انقد شیرینههههه 

فک کن از دیشب ک کفش جدید خریدن موقع خوابم درنمیارن 

یا لباس جدید میخرن دیگه درنمیارن 

یا اسباب بازی حدید میخرن  شب باخودشون میبرن توتخت میخوابونن 

دنیای بچه های خیلی شیرینه 

حتی با یه جفت جوراب  عمیقا احساس شادی و خوشبختی میکنن 

جدیدا انقد رو خودم کار میکنم ک کودک درونم قعال کنم 

مثلا یه خرید خیلی کوچیک بتونه همینقدر احساس خوشبختی و بهم بده 

غذایی ک دوس دارم بهم عمیقا احساس شعف و بده 

خرید یه پفک بتونه غمامو ازیاد ببره  

کاش خیلی زودتر  به این دیدگاه راجب زندگی رسیده بودم 

اینکه خوشبختی و خوشحالی و ارامش توی جزیی ترین روزمرگی های زندگیه  فک میکنم وارد شدن به دهه سی کم کم  انسان و  وارد یه دوره ی جدیدی از نبوغ وپختگی میکنه در واقع زندگی اصلی همه ی ما از سی سالگی تازه شروع میشه 

دارم به سی سالگی نزدیک میشم   کم کم و فکر میکنم 

الان وقت اسون گرفتنه  وقت حرص نخوردن از بحثای خاله زنک  " وقت لذت بردن از باقی مونده ی جوونی " 😍

دیگه باید به ته اگاهی و پختگی رسیده باشم ک ازاینجا به بعد عمیقا خودم و زندگی و دوست داشته باشم ...

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

من ۳۳ سالمه

خیلی خوبه که اینطور فکر میکنی

منکه یکی دو سال درگیر بحران سی سالگی بودم و خیلی غمگین بودم 

احتمالا به چیزایی که دلت میخواسته تو اون سن رسیدی که دچار بحران نشدی

الهی به امید خودت...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هدفایی که میخواستی رسیدی؟ بخاطر همینه این حس یا نه

نه 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

۳۰ ساله های اطراف من بچه ندارن برا خودشون خوشن

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

منم ۳۲ سالمه گاهی خیلی دلگیر میشم میگم عمرم بیهوده هدر رف دلم نمیخاد سنم بره بالاااا

اره ولی خب دیگه داره میره😅 من هنوزم گاهی دلم میگیره

با اینکه همه میگن بیبی فیسم انگار دیگه طراوت چند سال پیشمو ندارم

از کمر و زانو هم دیگه نگمممم. یکم زود وارد دنیای پیرزن ها شدم🤭😂

الهی به امید خودت...  
اره ولی خب دیگه داره میره😅 من هنوزم گاهی دلم میگیرهبا اینکه همه میگن بیبی فیسم انگار دیگه طراوت چند ...

شما هنوز جونین و مادر ی بچه ..

باشگاه یا کلاسی میرین؟

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

اره ولی خب دیگه داره میره😅 من هنوزم گاهی دلم میگیرهبا اینکه همه میگن بیبی فیسم انگار دیگه طراوت چند ...

از ۲۵ سالگی دیگه کم کم  نشونه های بالا رفتن سن نمایان میشه موی سفید  پوسیدگی دندون   چروک های ریز ... 

از ۲۵ سالگی دیگه کم کم نشونه های بالا رفتن سن نمایان میشه موی سفید پوسیدگی دندون چروک های ریز .. ...

ن دیگ از ۲۵ سالگی😹 

۴۰ به بالاتر 

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

ها منم بیشتر بخاطر شادابی پوستی ک دهه بیستم داشتم الان ندارممم

از کمر دردم ک نگووو

من ب ارزوی بزرگمم ک حق طبیعیه هر زنیه هنوز نرسیدم بعد ۱۷ سال  دلم مستقل شدن میخاد

خیلی خوبه معلومه عمیق و واقعیه حست🥺ایشالا بهترین اتفاقا برات بیوفتع

امضامو بخون من همه چیزو رها کردم   دیگه زندگی و همین روزمرگی ها میبینم