2777
2789
عنوان

اکس فلک زدم ب دوستم پیام داده

356 بازدید | 39 پست

با ی شخصی تو رابطه بودم ک خیلی دوس داشتیم همو توی ناپیک هام هم هست ک واقعا بهش اعتماد داشتم و با هم خوب بودیم 

یهو بدلایل مالی ازم دور شد و گفت لیاقتت رو ندارن و دیگ میخام تنها باشم و تمرکز کنم روی کار و تلاش و این حرفا 

خلاصه ۲ ماه تمام گریه کردم چ بسا ک حالم افتضاح پر خوری عصبی گرفتم تو این مدت و عذاب وجدان داشتم و فکر میکردم بخاطر من ازم جدا شد 

چون گریه میکرد حتی روز اخر 

شه هفته پیش متپجه شدم همون روز ک از من جدا شد دو روز بعدش رفت تو رابطه اونم با دختری ک میشناختم و همون هفته اول عکس دو تایی گزاشت تو اینستاگرام 

و منم اون دو ماه غافل از اینکه بدونم گریه میکردم 

امروز به دوستم پیام داده 

الان عکس میزارم 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن فعلی 69

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون با این ادم باید چیکار کرد 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن فعلی 69

تعجب کردم از باورت 

دختر خوب هییییچوقت یه پسر ، دختریو که عاشقشه ترک نمیکنه شک نکن ، مگه اینکه پای کسی وسط باشه ، 

اینو سرلوحه زندگی آیندت بذار پسر عاشق بهانه نمیاره 

مگر اینکه یه‌مورد دیدم با وجود عشق ولش کرد رفت بخاطر این بود که هم مادر دختره و هم خود دختر بدنام بودن

هووف.. حس گناه انداخته برای تو. خودش رفته پی عیاشی مرتیکه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

والا عکس من با من رابطه خوبی داشت ولی همزمان با یه دختر پولدارم رابطه داشت باهاش مسافرت می‌رفت من نم ...

واقعا چجوری میتونن اینجوری باشن 

بعد حالبه اینه رفته با دختره دوست شده 

بعد همزمان پیام میده ب دوستم میگ ک خیلی دارم خود خوری میکنم 

بچه منو اون این شکلی میشد اگ با هم بودیم 

اخه لعنتی تو داری ب اون دختره هم الان خیانت میکنی

بنظرتون با این ادم باید چیکار کرد

نفهمیدم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو