2777
2789

مدتیه همش بدبیاری داریم.از دست دادن شغل،خراب شدن مداوم ماشین،تصادف کردن؛اشتباه کردن تو کارهای مالی.کلا حس بدی پیدا کردم.به هر دری میزنیم نمیشه .همش میگم شاید کسی برامون دعا گرفته.یا چشم زخم رومونه.دارم دیوونه میشم از فکر زیاد.میگم کاش یه ادم مطمئن پیدا میشد سرکتاب برامون باز میکرد اما هیچکی رو نمیشناسیم.و همه کلاش شدن.یه بار میگم برم فنگشویی یاد بگیرم شاید اثر داشته باشه و واقعی باشه.دنبال راهیم برای نجات اگه تجربشو دارید کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونی کنید

صدقه بدین

رد مظالم بدین

استغفار کنین

اینا هر کدومش خیلی گره ها رو باز میکنه

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
رد مظالم رو چه جوری باید حساب کنیم.به فقیر بدیم؟

جزئیات دقیقشو از دفتر مرجعتون بپرسین بهتر راهنماییتون میکنن

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

1- انجام واجبات

2- ترک گناه

3- نماز اول وقت

4- استغفار

5- صدقه و رد مظالم

6- نماز شب

7- زیارت عاشورا

دو مورد اول از همه مهمتره. اون دو مورد سفت و سخت انجام بدی بقیه رو انجام هم ندادی ندادی

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

شما باید به روان‌درمانی مراجعه کنید. الگوهای ناهشیار ما باعث میشن یکسری اشتباهات رو مداما تکرار کنیم شما باید از این الگوهای ناهشیارتون آگاه بشید و پروسه درمان رو طی کنید. 

ضمن اینکه از دست دادن شغل میتونه اضطراب و یا ناامیدی و درماندگی ایجاد کنه و این وضعیت رولای اگر درمانش نکنید مدام باعث خرابکاری میشه. چون ذهنتون گیر کرده باید برید رواندرمانی

شما تمام آداب مذهبی هم به جا بیار تا وقتی آدم خودش رو و الگوهای روانی ناسالم رو نشناسه دعا و حرز و صدقه و هر چیز دیگه ای رفتار و ذهن شما رو تغییر نمیده.

همه اینها خوب ولی یک آدم مذهبی باید فکر این باسه که ذهن و روان سالمی هم داشته باشه همین طور که برای بیماری های جسمی به پزشک هم مراجعه میکنیم و فقط با دعا و نماز حل نمیشه

کارایی که دوستان گفتن با ایمان قلبی و نیت مثبت انجام بده 

علاوه بر اون پاکسا ی باید انجام بدی

مثلا

پاکسازی ذهن و انرژی
نوشتن بدبیاری‌ها و سوزوندنشون: باعث میشه ذهن حس کنه اون سنگینی رها شده.
دعا یا ذکر مثبت: مثلاً روزی چند بار جمله‌ی ساده بگی
«من در مسیر خیر و برکت هستم.»

و اینکه دیگه گفتن زبونی رو متوقف کنی. ینی دیگه نگی بدبیاری میارم.

من داشتم از شوهرم جدا میشدم چله حدیث کسا برداشتم درست شد خیلی عاشقم بود چون انقد دوستم داشت باهاش ازدواج کردم بعد یه دفعه نسبت بهم سرد شد کلی بهم گفت منو نمیخواد الان ده روز از حدیث کسا میگذره اومد دنبالم خیلی پشیمون شده همش گریه می‌کنه میگه نمی‌دونم چرا اینطوری شدم خیلی دوستت دارم یکی بهمون گفته برامون طلسم نوشته بودن نشونه هایی هم که میدن درسته 

شما باید به روان‌درمانی مراجعه کنید. الگوهای ناهشیار ما باعث میشن یکسری اشتباهات رو مداما تکرار کنیم ...

بیشتر توضیح میدید.ممنون..همسرم کارشو از دست داد.احساس میکنم مغزم تحت فشاره.قبلا خیلی تمرکز داشتم.دقتم بالا بود.الان به شدت فراموشکار شدم و احساس درهم ریختگی و پریشونی تو مغزم دارم