2777
2789

واقعا قشنگ نیس 

حداقل یکی که دماغش متوسط با کوچیک باشه 

قوز نداشته باشه 

نه اینکه یکی با دماغ خیلی بزرگ و قوز دار بیاد پیرسینگ بزنه

بدتر دماغت میشه مرکز توجه همه به دماغ بزرگ و قوز دارت دقت میکنن :///

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داره خب این واقعا فقط به خودش مربوطه به کسی نگو شما احساس بدی میگیره

دوستم زده خیلی بد شده واقعا 

خودش چهره جذابی داره ولی این خیلی زشتش کرده 

دلم میخاد دوستانه بهش بگم دیگه نزنه تا پر بشه جاش

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

پیرسینگ کلامد نیست دیگه

قشنگه منم دوست دارم 

ولی برای کسی که بینیش خوب باشه 

بدتر بینیشو بزرگ تره نکنه

من اهل پیرسینگ و اینا کلا نیستم ولی واقعا این چیزی نیست که بهمون ربط داشته باشه و دخالت کنیم

رفیق صمیمیم زده 

ازم نظر خواسته 

میخام بهش بگم اصلا بهش نمیاد 

ایول دقیقااا... برعکس اینجوری دماغش بیشتر دقت میشه

دوست صمیمیم زده هی میگه تورو خدا بگو چجوری شدم بهم میاد یا نه 

دلم نمیاد بگم نه 

ولی اصلا بهش نمیاد خیلی زشت کرده چهرشو

[QUOTE=392194689]قشنگه منم دوست دارم  ولی برای کسی که بینیش خوب باشه  بدتر بینیشو بزرگ تره نکنه[/QUOTمن ازاده ساله پیش مد بود الان صورت فرش وتمیز مده ولی درکل بهخودشخص مربوطه حتی اگه به نظرما زشت بیادحق اظهارنظرنداریم