2777
2789

سرویس های چند تیکه اش خیلی شیکن

قوری و فنجون و سرویس پاسماری هم خوشگلن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتون چیه؟ عکسشو ندارین؟ یا اسمشو بگین تا از گوگل عکسشو بگیرم

تو نت بزن سرویس های دکوری چینی

من تو ویترینم طرح لیلی و مجنون چیدم

تو اگه ویترینت کوچیک بود میتونی فقط میوه خوری..آجیل خوری..سوپ خوری..شکلات خوری..شیرینی خوری..و ایناشو بگیری

من دوتا جا قاشقی چینی شیک هم برای دکور دارم

اگه ویترین نداری میخوای روی میز بذاری 

یکی از همینایی که گفتم رو میتونی بذاری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
منظورم توی ویترینه. آخه چند مدل چینی دیدم به دلم نبود مثلا چینی چک دیدم جالب نبود

چینی چک من ندیدم‌ کریستال چک دارم و ۳ تیکه خیلی تاپشو که کار دست و شیکه تو ویترین چیندم

پسرم همه زندگیم

من گلدون و ظرف میوه خوری و یه مجسمه خریدم، دو تا گلدثن برای ۲ طرف پردم که خیلی بزرگن و کریستال قرمزن با گلای طلایی ، یدونه ظرف میوه خوری جالت کشکول چینی روش عکس زنای قدیمیه ی اروپاییه، یدونه هم مجسمه که یه کالسکس که توش پر دخترن و اونم حالت قدیمی اروپاییه، ۲ تا اولی از شوش ، مجسمه از پاساژ قائم تجریش

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

سلام دوستان 🌹

اگه زیبایی خونت واست اهمیت داره   میخوای خونتو با هزینه کم خشگل کنی و  دنبال دکوری و اکسسوری های شیک و زیبا برای منزلتون هستین حتما یه سر به پیج ما بزنید👀

1️⃣مجسمه و اکسسوری های چوبی زیبا با بهترین متریال و کیفیت بالا براتون عرضه میکنیم✌✅

2️⃣بدون واسطه و مستقیم از تولیدی خرید کنید🔺️

3️⃣ارسال درب منزل به سراسر کشور🚚

4️⃣مطمئن باشید بایک بار خرید از ما مشتری دائمی ما خواهید شد😎

5️⃣بهترین ها را از ما بخواهید چون شما لایق بهترین هایید⚜

6️⃣ممنونم از همراهیتون❤

لینک واتساپ https://chat.whatsapp.com/CqGTgbl6LzX7Vxb1U8To7W

❤باهم مهربان باشیم شاید فردایی نباشد❤