2777
2789

لوازم برقی بزرگ و سرویس چوب با یه فرش ۱۲ متری با داماد هست

بقیه با عروس

عقد و عروسی هم اصولاً بین دو طرف صحبت میکنن حالا یا مثلاً عقد رو خانواده عروس میگیرن هرچی هم جمع شد برا خودشون هست یا مشترک میگیرن و نصف میکنن یا مثلاً مشترک میگیرن و میگن طرف عروس هرچی جمع شد برا عروس و طرف داماد هرچی جمع شد برا داماد هست عروسی هم که اصولاً با داماد هست و هرچی جمع بشه مال داماد 

آرایشگاه و لباس عروس واسه عروسی با داماد هست ولی عقدی اگر پای خامواده عروس باشه لباس و آرایشگاه با خانواده عروسه

دیگه اینکه بله برون با خانواده عروسه 

شب چلگی با. خانواده‌ عروسه 

خرید های سر عقد هم یا هردو برای هم میخرن یا هیچکدوم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لوازم برقی بزرگ و سرویس چوب با یه فرش ۱۲ متری با داماد هستبقیه با عروسعقد و عروسی هم اصولاً بین دو ط ...

سلام عزیزم شرمنده مزاحم میشم 

ما ان شاء الله امروز عازم مشهدیم میشه راهنمایی کنی کجا برای خرید کردن مناسب تره؟ هم ظروف میخوام هم لباس برای سوغاتی و خودم و بچه هام ... میخوام قیمتاش خوب باشه چون سوغاتی زیاد باید بخرم ظروف ارکوپال و این چیزا هم بگو کجا دارن ممنونم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
سلام عزیزم شرمنده مزاحم میشم ما ان شاء الله امروز عازم مشهدیم میشه راهنمایی کنی کجا برای خرید کردن م ...

سلام گلم خوش بیاین 😘♥️ لباس بهترین جا همون ۱۷ شهریور هست چون بازار زیاد هست

برای ظرف و ظروف همون نزدیک حرم بازار هست اسم خیابون سرای دانش هست بپرسی بهت میگن عالیه ها همه چیز داره برو قشنگ بگرد با خیال راحت بخر

سلام گلم خوش بیاین 😘♥️ لباس بهترین جا همون ۱۷ شهریور هست چون بازار زیاد هستبرای ظرف و ظروف همون نزد ...

مرسی عزیزم الان دیگه مشهد شلوغ شده برای تعطیلات هفته بعد؟ ما خیرسرمون گفتیم زودتر بیایم که به شلوغی نخوریم زیاد 

بعد یه سوال دیگه هم داشتم از همین سوییت هایی که توی دیوار برای اجاره میذارن خوبه خونه بگیریم؟ یا حای مخصوصی بجز هتل ها هم هست؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
مرسی عزیزم الان دیگه مشهد شلوغ شده برای تعطیلات هفته بعد؟ ما خیرسرمون گفتیم زودتر بیایم که به شلوغی ...

الان که بخاطر شهادت امام رضا دسته ها میان و خیلی شلوغ میشه طبیعتاً 

خوش بیاین گلم امام رضا طلبیده خوش به سعادتتون که واسه شهادتش اینجا هستین 🥺♥️

راستش گلم من درباره سوییت و هتل ها اطلاعی ندارم