لوازم برقی بزرگ و سرویس چوب با یه فرش ۱۲ متری با داماد هست
بقیه با عروس
عقد و عروسی هم اصولاً بین دو طرف صحبت میکنن حالا یا مثلاً عقد رو خانواده عروس میگیرن هرچی هم جمع شد برا خودشون هست یا مشترک میگیرن و نصف میکنن یا مثلاً مشترک میگیرن و میگن طرف عروس هرچی جمع شد برا عروس و طرف داماد هرچی جمع شد برا داماد هست عروسی هم که اصولاً با داماد هست و هرچی جمع بشه مال داماد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
لوازم برقی بزرگ و سرویس چوب با یه فرش ۱۲ متری با داماد هستبقیه با عروسعقد و عروسی هم اصولاً بین دو ط ...
سلام عزیزم شرمنده مزاحم میشم
ما ان شاء الله امروز عازم مشهدیم میشه راهنمایی کنی کجا برای خرید کردن مناسب تره؟ هم ظروف میخوام هم لباس برای سوغاتی و خودم و بچه هام ... میخوام قیمتاش خوب باشه چون سوغاتی زیاد باید بخرم ظروف ارکوپال و این چیزا هم بگو کجا دارن ممنونم
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"