2777
2789

همه پیاده میرفتن  مشهد  یه خانومی بود با دخترش پیاده میرفتن بنده خدا دختره فلج بود به سختی راه میرفت اونم پیاده 😭😭😭

یا .امام رضا .خودت شفاش بده 

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

اذیت میشه که:)کاش ویلچر می‌گرفتن براش عذابش میدن اینجوری کهانشاالله امام رضا شفاش بده چقد درد کشیده ...

ارع بخدا بدون ویلچر به سختی با مادرش راه میومد اینقدر دلم گرفت😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع به سختی راه می‌رفت اذیت میشه خدا کمکش کنه

مادذه باید به فکر باشه عذاب بچه شو میبینه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

نمیدونم شاید واقعا وضعشون ضعیفه به هر حال امام رضا شفاش بده😔

الهیی اامیین

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

میشه از طرف من از امام رضا بخوای. حال دلمو خوب کنه.. 😭😭حالم اصلاا خوب نیست. دیگه هیچی خنده واقعی به لبم نمیاره.. خنده هام همه مصنوعیه

میشه از طرف من از امام رضا بخوای. حال دلمو خوب کنه.. 😭😭حالم اصلاا خوب نیست. دیگه هیچی خنده واقعی ب ...

چشم حتما ایشالا مشکل همه حل بشه 

چشم حتما ایشالا مشکل همه حل بشه

ممنونممم.. الهیی اامییننن